Dark Sentinel Kasa nasıldır?

Merhaba, bu kasanın ön panelindeki canlara nasıl ulaşabilirim? Temizlemek için çıkarmak istiyorum ama etrafında vida falan göremedim.

Aynı sıkıntı bende de var. Sanırım çıkmıyor. Çıkaran biri varsa ve bizi de bilgilendirirse sevinirim. Aksi takdirde iyi oyuna geldim gibi hissedeceğim.

Aldığım yere sordum, kasanın altında ufak bir boşluk var. Orayı elinle çekersen çıkıyor.
Aynı sıkıntı bende de var. Sanırım çıkmıyor. Çıkaran biri varsa ve bizi de bilgilendirirse sevinirim. Aksi takdirde iyi oyuna geldim gibi hissedeceğim.

Aldığım yere sordum, kasanın altında ufak bir boşluk var. Orayı elinle çekersen çıkıyor.

Hocam birşey daha sorayım: Bu kasanın HDD yuvasına kızak gerekiyor mu yoksa HDD'yi direkt oturtup tornavidayla vidalayacak mıyız ?

Hocam bir şey daha sorayım: Bu kasanın HDD yuvasına kızak gerekiyor mu yoksa HDD'yi direkt oturtup tornavidayla vidalayacak mıyız?

Kızak gerekiyor. Ben ikinci el olarak almıştım zamanında. İçinden kızak çıkmamıştı. Kızak olmadan yerleştirdim oraya. Kasayı hareket ettirince kayıyor. Vidalama yok sanırım.

Kızak gerekiyor. Ben ikinci el olarak almıştım zamanında. İçinden kızak çıkmamıştı. Kızak olmadan yerleştirdim oraya. Kasayı hareket ettirince kayıyor. Vidalama yok sanırım.

Hocam çok teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar şimdiden.
Vidalama yeri var görünüyor ben baktım da vida bulmak mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…