Dark Sentinel RGB Kasa Alınır mı?

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
22
Yer
LTBE
Daha fazla  
Kasayı ilk gördüğümden beri çok hoşuma gidiyor. Acaba bir sıkıntı çıkarır mı kullanırken? Yazın almak istiyorum. Mesela Corsair kasalarda kablolama sorunu olduğun duymuştum. Bunda da herhangi bir sıkıntı oluşur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklentiye bağlı, ben mesela en ucuz kasayı almıştım işimi de görüyor. Eğer kasadan fazla bir beklentiniz yoksa ve hoşunuza gidiyorsa alınabilir bence.

İfadeler: GKD
Kasa kişiye göredir hoşuna gidiyorsa alabilirsin tabi. Ben o fiyat aralığından DARK R20 öneririm ön ve yan tarafı cam olması daha güzel durur. Dün hepsiburada kdv indirimi ile 266 TL flandı galiba.

Videosu yayınlandı onun sanırsam. Detaylı inceleyip karar verebilirsiniz. Dark önermiyorlar genelde ama nedense Dark'ın bazı kasaları benim de hoşuma gidiyor. Hem uygun hem bazı tasarımları güzel. Dark F40 da benim hoşuma giden kasa. Evet hava akışı vs birçok şey girse de işin içine bence kasa alınmayacak durumda değilse kişi karar vermeli. Buraya sorsanız onu almayın şunu alın diyenleri bazen takip ettim. Hiç hoşuma gitmedi misal önerilenler. Yine de tavsiyeleri dikkate alabilirsiniz. Bazen de kimseyi dinlememek lazım bence alabilirsiniz.

Zevkine bağlı dostum, parçalarınlada bir uyumsuzluğu yoksa alınır. Şahsen benim tercih ediceğim bir kasa değil.

İfadeler: GKD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…