Dark Sentinel vs DeepCool Dukase V3 vs DeepCool EarlCase

technician06

Hectopat
Arkadaşlar eski kasamı değiştirmeye karar verdim. Lakin elimde 3 farklı kasa var hangisini tercih etsem bilemedim.
1. Dark Sentiel çok satan bir ürün fakat fanlarına çok sesli diyenler var.
(Link: Dark Sentinel 3x Kırmızı LED Fan, USB3.0, Full Akrilik Yan Fiyatı)
2. Deep Cool Dukase V3 ondada ön kısmı kapaklı hava sirkülasyonun nasıl olacağını düşünmekteyim.
(Link:DUKASE V3 DEEPCOOL- Cases)
3. İse yine Deep Cool'un EarlCase kasası. Bu kasanın üstünde daha çok duruyorum.
(Link:EARLKASE RGB DEEPCOOL- Cases)

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabınız için teşekkür ederim. One Eclipse'i daha önce gördüm çok beğendim fakat biraz bütçemi aşıyor.Ranker Cygnus nasıldır? Youtube'da videolarını göremedim. Ayrıca Rigel olanda hoşuma gitti. LED'leri açıp kapatma durumu var mı acaba kasanın üzerinde?

Ranker Sinerji'nin kendi markası. (Kendilerini arayıp bu markanın kime ait olduğunu sormuştum.)
Kardeşimde ufak Orion modeli var. Güç tuşunun yanında ufak bir tuş var led fanı kontrol etmek için. Muhtemelen Ranker'ın diğer modellerinde de vardır. Sinerji'yi arayıp sormak daha doğru olur.

Cygnus, Ranker markasında benim favorim. Çünkü ön tarafı mesh olduğundan kasa içinde ısınma sorunu yaşanmaz. Ayrıca 4 adet RGB fanla gelmesi de avantajlı. He kardeşimin kasasındaki fanın RGB ledleri çok akıcı değil. Biraz laglı gibi ama sonuçta 35 farklı modda yanan ışıklı fanlar. :)

Ben kendim bir dahaki ay Guardian PRO alacağım. Bütçeniz yeterse siz de bir düşünün derim. Forumda kullananlar memnun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı