Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #1 Sizce hangisini almak daha mantıklı? Neden?
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 13 Eylül 2017 #2 İkisi de kalitesiz, ben Zalman Z3 Plus öneririm.
A Ahmet Kırak Hectopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #3 Akasa Venom LX öneririm.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #4 Artorias74 dedi: İkisi de kalitesiz, ben Zalman Z3 Plus öneririm. Genişletmek için tıkla... Hem tasarımı hoşuma gitmedi hemde bütçeyi 150 TL'ye zor çıkarttım. Biraz daha çıkma imkanım yok malesef.
Artorias74 dedi: İkisi de kalitesiz, ben Zalman Z3 Plus öneririm. Genişletmek için tıkla... Hem tasarımı hoşuma gitmedi hemde bütçeyi 150 TL'ye zor çıkarttım. Biraz daha çıkma imkanım yok malesef.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #5 Silinen üye dedi: Akasa Venom LX öneririm. Genişletmek için tıkla... 150 TL'ye bile çok zor çıktım. Bütçemi aşıyor malesef.
Silinen üye dedi: Akasa Venom LX öneririm. Genişletmek için tıkla... 150 TL'ye bile çok zor çıktım. Bütçemi aşıyor malesef.
nicholson Kilopat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2017 #6 Dark Sentinel alın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dark Sentinel alın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #7 nicholson dedi: Dark Sentinel alın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu izledim ama diğer kasayı görünce bir anda bu gözüme çirkin gelmeye başladı. Ama benim için her şey malzeme kalitrsinde bitiyor. Sizce hangisi daha iyidir malzeme kalitesinde.
nicholson dedi: Dark Sentinel alın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu izledim ama diğer kasayı görünce bir anda bu gözüme çirkin gelmeye başladı. Ama benim için her şey malzeme kalitrsinde bitiyor. Sizce hangisi daha iyidir malzeme kalitesinde.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #8 Üstüne fan takamayacağınız kasayı almayın.
Calibriks Hectopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #9 35UPGRADER36 dedi: Üstüne fan takamayacağınız kasayı almayın. Genişletmek için tıkla... Neden ki? 3 fan yetmez mi? Zaten yetsede sanırsam anakartım ve PSU'mdaki fan için olan yerler yetmiyecek gibi duruyor.
35UPGRADER36 dedi: Üstüne fan takamayacağınız kasayı almayın. Genişletmek için tıkla... Neden ki? 3 fan yetmez mi? Zaten yetsede sanırsam anakartım ve PSU'mdaki fan için olan yerler yetmiyecek gibi duruyor.
35UPGRADER36 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2016 Mesajlar 3.345 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #10 Daha iyi hava akışı için üstte fan olmalı.