Dark Sentinel yan kapak vidasını nereden bulabilirim?

RebeLKilleR

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 5800X / Asus Prime B550M-A / G.Skill RipjawsV 32 GB (16x2) DDR4 3200 MHz CL16 / Samsung 990 Pro 1 TB / Lian Li Lancool III-X A-RGB / Cooler Master M2 Silent Pro 850 Watt +80 Silver / Arctic Liquid Freezer III 420mm A-RGB (Black) / Asus ROG Strix GeForce RTX™ 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı / IT
Merhabalar. Dark Sentinel model kasam var. Ön paneldeki arıza sebebiyle garanti servisine göndereceğim. Arayıp konuştuğum zaman bana "Kasayı nasıl aldıysanız birebir aynı şekilde bize gönderin." dediler. Fakat ben temperli plastik pencerenin vidalarını kaybettim. (Bol bol söküp taktığım için 🤦‍♂️)

Vidalar olmadığı için garanti servisine gönderemiyorum. İnternette vida arıyorum fakat bulamıyorum.

-Temperli cam vidası.
-Kasa yan kapak vidası.
-Temperli kasa vidası.

Gibi aramalar yapıyorum fakat bulamıyorum. Amazon'da biraz var. 10 adet vida için 120 TL civarında fiyat verilmiş. Ankara'dan yazıyorum. Bu vidalara ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim? İnternette ise nerede nasıl bulabilirim acaba? Veya link var mıdır?

Ekte vidanın örnek bir fotoğrafı var.

Black-TG-Tempered_Glass-PC_Side-Panel-Corsair-Screws_480x480.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Bu vidaları aslına bakarsanız her yerde bulabilirsiniz. Buna benzer bir vidayı herhangi bir tamircide dahi bulabilirsiniz. Yakınlarınızda varsa araba tamircisi tarzı bir yer bir bakın derim.

Hocam modifiyemalzemecisi.com sitesinden bulabilirsiniz. Yada buradan bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Şuanda mobil internetteyim, yakında bakıp haber vereceğim hemen.

Bu vidaları aslına bakarsanız her yerde bulabilirsiniz. Buna benzer bir vidayı herhangi bir tamircide dahi bulabilirsiniz. Yakınlarınızda varsa araba tamircisi tarzı bir yer bir bakın derim.

Kendimin minik bir yeri var bu tarz ^_^ Ama bende yok :D Etrafımdaki bir kaç yere de sordum, arkadaşlara da haber saldım hani yedek olarak saklayan filan var mıdır diye ama... Maalesef kimsede bulamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı