Dark Soul uchigatana Build nasıl yapılır?

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Uchigatana Build yapmak istiyordum. Statlarimi nasıl vermeliyim bilmiyorum.

Statlari boyle versem olur mu? Oyunun basında o uchigatana düşüren adamı oldursem bir sorun olur mu? Sattigi esyalari baska nereden alabilirim?

Veya öldürüp silahı alıp tekrar diriltebiliyor muyum öyle bir şey var mi oyunda?

Statları o şekilde dağıtabilirsiniz sıkıntı yok, Dexterity önceliğiniz olsun ama bunları dağıtırken. Endurance biraz fazla geldi gözüme, beğendiğiniz bir zırhı fat roll atmadan giyebiliyorsanız Endurance için fazla acele etmeyin derim elinizdeki silah da hafif zaten.

Dark Souls Remastered'da öldürdüğün bir NPC'yi tekrar canlandırma şansın yok, o satıcıdan Bottomless Box ve Repair Box aldığınız sürece o NPC ile herhangi bir işiniz kalmıyor ölmesinde bir sakınca yok, ona ait bir questline falan da yok zaten. Residence Key'i de ölünce düşürdüğü için satın almaya da gerek yok.

Su an drake sword oynuyorum 2. oynayisimda DeX'le ilerlemek istiyorum bir de bise soracağım darknight sword yerine ne kullanabilirim emin citak tam çözüm izliyorum ve darknight kalkani düşürmeme ragmen kilici düşmedi save de dönmüyor niyeyse kılıcı alamadim onun yerine ne kullanabilirim acaba?

Onun yerine derken, onun gücünde bir şey mi, onun tipinde bir silah mı yoksa onun moveset'ine sahip bir silah mı istiyorsun?

Onun gücünde onun tipinde anlaminda dedim.Burada ilginiz için teşekkürler.

Onun gücünde onun tipinde anlaminda dedim.Burada ilginiz için teşekkürler.
O şekilde tam bir alternatifi olduğunu sanmıyorum, diğer greatsword'lar onun kadar güçlü değiller maalesef. Zwei gayet güzel ama o da Ultra Greatsword o yüzden aynı tipte silahlar değiller.

Curved Greatsword olarak Gravelord Sword önerebilirim, özellikle erken oyunda epey kuvvetli.

O zaman drake sword a + basarak oyun sonuna kadar kullanabilir miyim? ya oyle ya da katana Build yapacağım. Hangisi mantıkli acaba?

O zaman drake sword a + basarak oyun sonuna kadar kullanabilir miyim? Ya öyle ya da katana Build yapacağım. Hangisi mantıklı acaba?
İki şekilde de oyunu bitirebilirsin, ikisi de güçlü seçenekler. Zaten Dark Souls'larda broken str8 sword hariç tüm silahlar viable, hepsiyle oyunu bitirebilirsin.

O zaman katana Build yapip 2.oynayisimda sorcerer deneyeceğim ilgin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…