Dark Souls 1 bölge sıralaması

akylmzbs

Femtopat
Daha fazla  
Daha öncesinde Elden Ring ve Sekiro'yu bitirmiştim. Dark Souls 1'den başlayarak 3'e kadar gitmeyi planlıyorum şu an fakat bir noktada takıldım. Elden Ring'de bir harita kullanarak gideceğim yolu bulmuştum. Sekiro zaten basitti. Dark Souls 1'de de en azından gitmemiz gereken bölgelerin bir sırası yok mudur? Tek tek bölgelere gidip de yok burada güçsüzüm başka yerlere yönelmeliyim vesaire bu çok yorucu. Ben genellikle bahsettiğim şekilde ilerlemeye çalışıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. Ayrıca canım sebepsizce bir anda yarıya indi ve tekrar normalde döndüremiyorum şu an.

ChatGPT şöyle bir liste çıkardı ne kadar doğru bilmiyorum.

Dark Souls 1 – Ana Oyun Bölgeleri​

1. Northern Undead Asylum – Tutorial / Stray Demon (opsiyonel boss, geçiş için şart değil)
  2. Firelink Shrine – Hub
  3. Undead Burg – Taurus Demon
  4. Undead Parish – Bell Gargoyles
  5. Lower Undead Burg – Capra Demon
  6. Depths – Gaping Dragon
  7. Blighttown – Chaos Witch Quelaag
  8. Darkroot Basin – Great Grey Wolf Sif
  9. Sen's Fortress – Iron Golem
  10. Anor Londo – Ornstein & Smough
  11. The Duke's Archives / Crystal Cave – Seath the Scaleless
  12. New Londo Ruins / The Abyss – Four Kings
  13. Tomb of the Giants – Gravelord Nito
  14. Demon Ruins / Lost Izalith – Bed of Chaos
  15. Kiln of the First Flame – Gwyn (final boss

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıralama için bir şey diyemem oyunun Pro'su değilim ama purging stone satan bir NPC var, o canını düzeltiyor. Ana mekanda yukarıya çıkınca kanalizasyonun sonunda ki NPC satıyor oradan alabilirsin. Curse yememeye dikkat et, curse yemişsin gaz püsküren yaratıklardan.

An itibariyle oyunu bitirmiş bulunmaktayım. Siz benim gibi yarım akıllı olmayın. Gidin "ds1 progression route" yazın googlea.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…