noegenesis
Hectopat
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Selam. Dark Souls melee olarak çok fazla Build olduğunu söyleyebilirim. Ancak sadece melee demekle olmuyor. Biraz daha oynamak istediğiniz stili detaylandırmanız lazım. Mesela ezer-geçer bir Build (strenght-vitality) alıp kule tipi kalkanla tanklayararak yavaş bir şekilde ama daha garanti bir şekilde oynayarak ilerleyebilirisin. Ya da endurance ve dexterity üzerine bir Build yaparak daha mobil bir şekilde, riskli ama hasar ve oynanış olarak bence daha tatmin edecek Build'ler deneyebilirsiniz.
Dark Souls oynayalı uzun zaman oldu. Şu an bir Build öneremem ama fark etmişsindir, kullandığın silahların beslendiği statlar var. Bu statların da rankları var. (a, B, C...s) claymore için yanlış hatırlamıyorsam strenght ve dexterity istiyordu. Bunlara puan dağıtırken daha fazla vermen lazım. Elbette endurance unutmamak lazım. Yerde yuvarlanırken, saldırırken ve blok yaparken stamina harcanıyor ve endurance toplam staminayı arttırmakta. Bunun yanında yüzükler önemli. Stamina arttıran yüzük ve kalkan var eğer bulduysan kullanmanı öneririm. Kalkanı sırtına alınca da etkisi işliyor.
Eki Görüntüle 1143457 Eki Görüntüle 1143458
Eki Görüntüle 1143460
Rica ederim. Uçup kaçan mobil bir melee için dexterity buildi öneririm. Dextery buildi ile yanlış hatırlamıyorsam mızrak ve katana gibi silahlar kullanılıyor. Tabi bunun yanında endurance ilerletmen lazım. STR çok önemli değil. Sadece kullandığın silah için belli bir STR gereksinimi ister, o kadar STR vermen yeterli olacaktır.Öncelikle teşekkürler. Oynayış tarzım tanktan ziyade daha çok uçup kaçan mobil bir melee oynuyorum. Bahsettiğiniz yüzük yok ama kalkan var kullanacağım onu. Yüzük olarak şeytani göz ve Havel'in yüzüğünü kullanıyorum şu anda. VİT 21 idi o şu anlık öyle kalsın STR DEX END olarak dağıtacağım o zaman.
Dediğim gibi oynamayalı çok oldu. Tam rota hatırlamıyorum. Youtube üzerinden gameplay videolarına bakarak kim hangi yolları izliyor bakabilirsin.Hangi yöne gideceğim konusunda pek emin değilim rota atarsanız sevinirim. Bu arada oyun gözümü çok korkutmuştu. Sandığım kadar zor değilmiş Gaping Dragon'u da kestim devam ediyorum bayağı sardı.
Evet, geri geliyor.Çağırdığımız silüetler ölünce bir daha geliyor mu?
Yavaş yürüp arkadan hafif saldırı yapman lazım. Doğrusunu yapıyorsun.Arkadan gizlice öldürme tuşu? (bulamadım o yüzden Shift lmb yapıyorum)
Quelaag's Furysword'u beğendim, beğenmemek elde değil doğrusu.Rica ederim. Uçup kaçan mobil bir melee için dexterity buildi öneririm. Dextery buildi ile yanlış hatırlamıyorsam mızrak ve katana gibi silahlar kullanılıyor. Tabi bunun yanında endurance ilerletmen lazım. STR çok önemli değil. Sadece kullandığın silah için belli bir STR gereksinimi ister, o kadar STR vermen yeterli olacaktır.
Dexterity buildi için linkteki silahları kullanabilirsin. Ben zamanında Quelaag's Furysword kullanmıştım. İnanılmaz zevkli bir silah. Quelaag bossunu yenip ruhundan yapıyorsun ve oyunun biraz ilerisinde karşına çıkacak bir boss. Unutmadan Quelaag's Furysword ateşten beslenen bir kılıç, yakma özelliği var ve ateş düşmanlarına karşı etkisiz.
Bunun Yanında Iaito, Uchigatana, Chaos blade ve Washing Pole gibi katanalarda kullanabilirsin. Özellikle Washing Pole çok uzun bir katana, mesafeli yakın dövüş için etkili oluyor.
Dark Souls: Best Dexterity Weapons, Ranked
If strength and magic aren't your bag in Dark Souls, these are the best weapons for your dexterity build. Just don't tell anyone you leveled that up.gamerant.com
Aynı zamanda biraz araştırdım. Sadece aklında bir şema oluşsun diye şöyle bir görsel atayım. Dexterity build için böyle bir stat dizilimi yapılmış.
Eki Görüntüle 1143596
Dediğim gibi oynamayalı çok oldu. Tam rota hatırlamıyorum. Youtube üzerinden gameplay videolarına bakarak kim hangi yolları izliyor bakabilirsin.
Evet, geri geliyor.
Yavaş yürüp arkadan hafif saldırı yapman lazım. Doğrusunu yapıyorsun.
Curved Blade'lerle oluyormuş.Quelaag's Furysword'u beğendim, beğenmemek elde değil doğrusu.
Dediğin bossu kestim kardeşinin ruhu duruyor şimdi.
Bir youtuber falchion veya scimitar'ı +10 a yükseltirsen oluyor dedi. Doğru mu?
Büyücülük ile ilgili şeyler alayım mı? (Büyücülüğe gireyim mi?)
Boss'tan gold hemmed zırhı çıktı.Onu giydim. Bir de zırh'lara upgrade basmadım basayım mı bu zırha ?
Şimdiden teşekkürler.
Andre'den olmuyor o zaman adamlar, kocaman demirciyle yapıyorlar. Dediğinde bu herhalde.Demirci var onda upgrade ediyorsun. Sanırım oyunda iki tane demirci vardı. Birisini kesin hatırlıyorum Anor Londo' da.
Demirci var onda upgrade ediyorsun. Sanırım oyunda iki tane demirci vardı. Birisini kesin hatırlıyorum anor Londo'da.
Andre'den olmuyor o zaman adamlar, kocaman demirciyle yapıyorlar. Dediğinde bu herhalde.
Sorularım vardı onları da müsait olduğunuz zman cevaplarsanız sevinirim.
Andre'den olmuyor o zaman adamlar, kocaman demirciyle yapıyorlar. Dediğinde bu herhalde. Eki Görüntüle 1144240
Sorularım vardı onları da müsait olduğunuz zman cevaplarsanız sevinirim.
Estus şişelerini nasıl 10,20 yapıyoruz(firelink shire hariç orası söndü çünkü, nedenini biliyorum.)?
Diriltmen lazım. Npc'nin görevini bitridin sanırım. Onun için şu videoyu izle anlarsın zor gibi görünüyor ama değil.Nasıl upgrade yapıyoruz, upgrade edecek ruhtan var ama upgrade yapamadım. Lağım gibi yerden upgrade ediyor herkes ama bende ölü diyor sadece oraya gittiğimde.
Doğru +10 falchion ile dönüşüm yapıyorsun.
Büyücülük yapmak istiyorsan girişebilirsin onun dışında bir zorunluluğun yok. Ben Dark Souls serisinde açıkçası büyücülüğü pek sevmedim.
Zırhları pek hatırlamıyorum dediğim gibi oyunu oynayalı nereden baksan 8 yıl oldu.
Fire Keeper Soul ile upgrade yapıyorsun. İnternetten loot yerlerine bakabilirsin.
Diriltmen lazım. Npc'nin görevini bitridin sanırım. Onun için şu videoyu izle anlarsın zor gibi görünüyor ama değil.
İstediğin zaman soru sorabilirsin, müsait oldukça yardımcı olurum. Sarper#0541Eki Görüntüle 1144767
Bu da yapıyormuş estus geliştirmeyi. Yakında furysword'um da olur. Yeniden teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Bir de discord'unuz var mı acaba ?