Dc'den arkadaşlık gönderdim. Pek aktif değilsiniz herhalde orada.
3 boss kaldı geriye:Kalameet,Manus biri de zaten gwyn. Mini-boss ve diğer boss'ların hepsini kestim. DS3'te silahımı buldum Ringed Knight Paired Greatswords. DS3'te str, DS2'de de faith yaparım artık farklılık iyi olur.
En çok zorlayan bu eleman oldu.(artorias) Adam bir durmuyor. Ateş direnci var herhalde 90-100 arası vurdum.
Oyunu bitirdim. Son boss gwyn hiç zorlamadı ona üzüldüm. Kalameet'de çok zor değildi ama manus'ta acayip zorlandım. Ben insanlık tarafı "dedikleri" karanlık tarafı seçtim.
Dark souls 3'e başladım. 3. bossu kestim. Birkaç şey gelmiş bazılarını anlamadım. Discorddan arkadaşlık gönderdim, çok aktif değilsiniz herhalde. Oradan konuşalım.
Dark souls 3'e başladım. 3. bossu kestim. Birkaç şey gelmiş bazılarını anlamadım. Discorddan arkadaşlık gönderdim, çok aktif değilsiniz herhalde. Oradan konuşalım.
Hocam merhaba bir sorum olacaktı şu an 64 levelim Dark Knight sword ile oynuyorum ama chaos Blade'ye geçmek istiyorum dex Build'i yapmak istiyorum da çok mu geç 2. oynayışımda mı geçeyim şimdi yapsam olur mu?