Dark Souls 1 ne zaman indirime girer?

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben normalde souls serisine başlamak istediğim için Dark Souls 1 indirdim. Ama o zaman param olmadığı için FitGirl'den indirdim. Ama oyunları kaçak oynamak bana çok garip ve haz etmediğim. Sözcüklerle ifade edemediğim bir his yaratıyor. Bu yüzdende kaçak oyun indirmiyorum neyse. Bell Dragon'da takıldım. Ve kaçak oynamanın verdiği saçma his yüzünden Dark Souls 1I sildim. Dark Souls 1 25 dolardan 12 dolara indirime girmişti. O zamanda indirime girdiğini bilmediğim için alamadım. Ama şu an kartımda keyfim için harcayabileceğim param var ama bu sefer de DS1 indirimde değil. Tamam Dark Souls 1E bayıldım ama bu kadar yaşı olan bir oyunada 25 dolar verilmez yani yemeyin bizi. Bazen düşünüyorum o bell Dragon'daki ilk ateş püskürteni öldürsem geçebilir miydim diye düşündüğüm oluyor. O zwheinderi kullanmak falan bayağı eğlenceliydi. Neyse işte ne çok konuştum darks souls 1 bir daha 12 dolar gibi bir şey olursa alacağım ama ne zaman indirime girer? Kış tatilinde mi ya da başka bir festival indiriminde mi? Ne zaman girer?

Bandai Namco'nun canı ne zaman isterse. Mevsimsel indirimlerde indirime girer diyenlere bakmayın. Bu adamlar en büyük 2 indirim dönemi olan Kış ve Yaz indirimlerini bile es geçebiliyor ve onun yerine rastgele bir haftada indirime sokuyor. Sadece genelde yılda 3 ya da 4 kez indirime giriyor bu oyunlar ve bu sene 3 kez indirime girmiş. Yani önümüzdeki seneye kadar ya 1 kere daha indirime girer ya da hiç girmez.

Souls oyunları normalde pek indirme girmiyor. Bende en son tüm seri indirime girdiğinde 1. oyunu almıştım. Net bir şey söylemek zor mevsimsel indirimlerde pek indirime girmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı