Dark Souls 1 Prepare To Die Edition için rehber önerisi

Erdium

Decapat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Dark Souls 1'e en az 5 kere başlamaşımdır ve başladığım gibi de çıkmışımdır, bütün zevkim de kaçar ama oyunu tekrar görünce yine canım çeker yine başlarım böyle bir döngüye girdim ve bu döngüden çıkmak istiyorum ve bu kere rehber videolarını izleyerek ilerlemek istiyorum. Herkes emin çıtak'ı öneriyor ama o Remastered versiyonunu oynuyordu onu izlesem bir değişlik olur mu?

Hocam ikisi de aynı oyun ama prepare die Edition gerçekten adının hakkını veriyor. Hayatımda oynadığım en Bug'lı oyunlardan birisi. Ayrıca Remastered versiyonunda grafikler iyileştirilmiş ve görsel efektler sadeleştirilmiş. Özet: Değişilik olmaz ama imkanın varsa Remastered versiyonunu al.

Hocam ikisi de aynı oyun ama prepare die Edition gerçekten adının hakkını veriyor. Hayatımda oynadığım en Bug'lı oyunlardan birisi. Ayrıca Remastered versiyonunda grafikler iyileştirilmiş ve görsel efektler sadeleştirilmiş. Özet: Değişilik olmaz ama imkanın varsa Remastered versiyonunu al.
Remastered versiyonu için sistemim yetmiyor o zaman Emin Çıtak'ı izleyeceğim rehber için teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı