Dark Souls 1 ve 2 hala oynanır mı?

kadiryksl

Decapat
Daha fazla  
Dark Souls 1 ve 2 hala oynanır mı yoksa sadece Dark Souls 3 alıp geçmeli miyim, tavsiyeniz nedir?
Eğer eskiyse çok da bulaşmak istemiyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Souls 1'in remaster hali bile çok eski hissettiriyor. Aman aman grafik takıntım yok ama souls oynamaya Elden Ring ile başlayınca içine alamadı. 2'yi de denedim biraz daha iyi geldi. Bence 2'yi es geçmeyin. 3 zaten oynanması gereken bir yapıt.

Şu an seri indirimide bende 3. oyunun iyi olduğunu biliyorum. Ama ilk 2 oyunun oynanış videolarını izlerken gözüme çok eski geldi açıkçası. Seriye Elden Ring ve Sekiro'yla girince böyle oldu. Sanırım 3. oyun ve DLC'lerini alıp geçeceğim.

Benzer bir durumu ben de yaşıyorum. Yaşlı oldukları hissediliyor 1-2'nin.

Tüm seriyi oynama gibi bir düşüncen varsa 1 ile başla 3, 2 yap. Tek oyun oynarım diyorsan 3 al.

Bana göre hepsi, her zaman oynanır. Yaşlanmayan oyunlar bunlar.

2'yi es geç çöp oyun. Seriden bağımsız devam oyunu hissi sıfır ayrı bir oyun gibi.
Serideki en iyi fikirlere sahip, en yenilikçi oyundur DARK SOULS II. Hayranların ciddi bir çoğunluğu için de serinin en iyi oyunudur, ayrıca serideki en yüksek Metacritic skoru da 2.oyuna ait. Bayağı çöpmüş ya tüh.

Gayet oynanabilir bence. Dark Souls 1'den başlarsanız oyunun mantığını ve eşyaları daha kolay kavrarsınız. Dark Souls 2'yi sorunlu olduğu için ben de oynamadım. Oynayıp oynamamak size kalmış. Dark Souls 1'i 2 defa, Dark Souls 3'ü 2 defa ve Elden Ring'i de 6 defa bitirmiş biri olarak Dark Souls 1'den başlamanızı öneriyorum.

Dark Souls 1 ve 2 hala oynanır mı yoksa sadece Dark Souls 3 alıp geçmeli miyim, tavsiyeniz nedir?
Eğer eskiyse çok da bulaşmak istemiyorum açıkçası.
Controller ile oynayacaksanız daha rahat onu söyleyeyim, onun haricinde oyunların eskiliğine bakmazsanız her zaman gideri var.

2'yi es geç çöp oyun. Seriden bağımsız devam oyunu hissi sıfır ayrı bir oyun gibi.
Oynamadığını farz ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…