Daha fazla  
Merhaba herkese.
Yakın zamanda souls serisine karşı bir ilgim başladı ve gerçekten her ne kadar zor olsa da o evren ve atmosfer insanı bir şekilde oynatıyor, sevdiriyor.
Bu sebeble ilk olarak steelrising adlı soulslike oyunu bitirdim, ardından Elden Ring aldım ama devasa haritada resmen kayboldum ve yine kısa zaman önce Lords of the Fallen'i aldım.
Lords falleni çok sevdim ve sonuna yaklaştım.
Şu an Dark Souls serisi indirimde ve satın almak ve almamak arasında gidip geliyorum.
Ancak genel yorumlarda DS1 Remastered'in ham ve kütük oynanışı varmış ve hiç böyle oynamak da istemem. DS2 de hoşuma gitti ama grafikleri sanki bayağı eski gözüküyor gibi yılına göre. Aklımda da şu an DS2 almak var.
Daha önce DS2 alıp oynayan oyun hakkında bilgi verebilir mi? Mesela oynanışı nasıl, kütük gibi mi ve grafik atmosfer olarak ne vadediyor? Ve tabii ki DS2 12 dolara alınır mı/hak eder mi?

Dark Souls 2 benim ilk oynadığım souls oyunuydu gayet de içine çekmişti beni zamanında. Severek bitirdim tekrar tekrar bitirdim. Alınır oynanır mı kesinlikle alınır bence ama fiyatı 12 dolarmış onun yerine 20 dolara Dark Souls 3'ü almanı tavsiye ederim. İmkanın varsa ikisini de al özellikle DS2'nin dlclerindeki bosslar çok iyidir onları da kesinlikle denemeni tavsiye ederim.

Dark Souls 2 benim ilk oynadığım souls oyunuydu gayet de içine çekmişti beni zamanında. Severek bitirdim tekrar tekrar bitirdim. Alınır oynanır mı kesinlikle alınır bence ama fiyatı 12 dolarmış onun yerine 20 dolara Dark Souls 3'ü almanı tavsiye ederim.
Onu da düşündüm ama herkes dlc ile birlikte alınmalı diyor. 27 dolar da vermek istemedim açıkçası.
Elden ringi bile 24 25 dolara almıştım.

Onu da düşündüm ama herkes DLC ile birlikte alınmalı diyor. 27 dolar da vermek istemedim açıkçası.
Elden Ring'i bile 24 25 dolara almıştım.

DS2'yi de DLC'leri ile almanı tavsiye ederim zaten. Kimilerine göre orijinal oyundan daha kaliteli bossları ve düşmanları var bence de öyle. DS3 de zaten bu işin zirvesidir ikisinden birini alacak olsam DS3ü alırım ama DS2 de kesinlikle oynanır.

DS2'yi de DLC'leri ile almanı tavsiye ederim zaten. Kimilerine göre orijinal oyundan daha kaliteli bossları ve düşmanları var bence de öyle. DS3 de zaten bu işin zirvesidir ikisinden birini alacak olsam DS3ü alırım ama DS2 de kesinlikle oynanır.
DS 1 Remastered hakkında ne düşünüyorsun hocam, alınır mı bu da ?

Dark Souls Remastered versiyonunu al. Dark Souls 2’yi çok sevsem de, Dark Souls 1 ve Darks Souls 3 kadar başarılı değil. Dark Souls 2 DLC’lerle toparlıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı