Sürprizbozan Dark Souls 2 çok gizemli ve derin bir oyun

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba.

Dark Souls 1 oyununun devamı ve ayrı evrende geçtiğini güç bela anladım.
Dark Souls 1 oyunun finalinde "ilk ateşi" harlayarak ateşle yansakta yada harlamasakta ilk ateşin söneceğine dair işaretler belirlemeye başlamış ikinci oyunda.
Drenleic Krallığı'ın çöküşü de yine bu ateş ile ilgili.

İlk ateş ile ilgili sırlar ve onun tam gücü bu oyunda anlatılıyor. Ben bu bilgileri oyun içinde eşyalardan, NPC'lerden öğrendim.

Yine oyun içinde var olmayan bölgelerden Drenleic Krallığı'na gelen göçebelerin ilginç hikayeleri mevcut. Tek yapmamız gereken onların isteklerini yerine getirmek.

Ayrıca oyunda hala gizemini çözemedim bir olay var. Undead ve Hollow'lar, gizem güçler tarafından Things Betwix'e çekiliyor. Bu Undead'lerden biri de biziz.

Things Betwix ise Dranleic Krallığı ile gerçek dünya arasındaki bir yer, araf. Oyunda başladığımız yer.

Oyun aslında güzel. Oyunu mahveden o legendary downgrade olayı oldu bir de hitboxlar.

Oyun aslında güzel. Oyunu mahveden o legendary downgrade olayı oldu bir de hitboxlar.
O olayı bilmiyordum ama hitbox var. Dodge anları var. Her bossta geçerli, o anı tutturduğunda atakları dodge ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…