Dark Souls 2 Sanctum City çok zor

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben oyunun sonuna geldim. Son bossun korumalarını öldürüp orada bıraktım. Oyunu bitirmeden önce DLC'leri bitiricektim. Yıl 2024 olmasına rağmen ben ilk defa Dark Souls 2 oynadığım için wikiler bayağı yardım etti. Ama adı sanırım crown of the sunken king olması lazım. Beni bitirdi. DLC'nin en başındaki bonfiredan başka bonfire bulamadım. İlerledim belki ileride vardır diye ama orada da bulamadım. Ve elinde 2 tane kılıç olan o hayaletlerin adını bile bilmek istemiyorum. Aşağıdan geliyorlar yukarıdan atlıyorlar arkadan önden yandan sağ soldan her yerden combo yapıyorlar. İlk başta dedim bu hangi oyuncu lan böyle boss gibi karakter yapmış. Sonra dedim yok lan karakter bu kadar uzun olamaz. Baktım hayalette kaybolmuyor sonra bir baktım kitlenebiliyorum. 3 tane soul Spear attım ama taş atıyorum sanki adamın canı 10/1 falan gitti. Dedim ben naneyi yedim. Aldım 2 tane murakomoyu biri sağ biri sol elimde ikisiylede aynı anda vura vura öldürdüm ama 10 11 kere vurmuşumdur. Ama böyle bir can barı yok. The rottenda, old kingde bile böyle bir can barı yok. Allah'tan çok vurmuyor bitanesiyle savaşırken 5 tane estus bitiriyom. Levelim az diyeceğim de 250 levelim. Ne yapayım illaki soul vessel ile bütün levelimi Vitality strength Vigor ve endurace basıp fullenmiş havel setiyle bir elimde demons hammer diğer elimde Dragon bone ile mi oynuyum? Ki böyle oynasam bile o hayaletleri öldürmem 7-8 combo alır. Ana oyunun bölgelerine göre çok dengeliydi Build'im. Bu DLC'ye bir geçtim Build'in anası ağladı. Zaten Third Dragon ring 2'de bir kırılıyor. Yardım edin bu DLC'de nasıl o hayaletlerle aynı dengede olacağım. Yani 3 vuruşta ölmesi lazım 11 vuruşta ölüyorlar. Bonfirelar nerede? Yoklar yahu yoklar son bosstan önce mi bir tane koydunuz koskoca haritada 1 bonfire bulamıyorum. Her türlü yardım edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…