Dark Souls 2 tam ekran olmuyor

Dadesutan

Hectopat
Yer
Tokyo-3
Daha fazla  
Meslek
Kara kılıç Ustası
Dark Souls 2 ayarlardan tam ekran yapmama rağmen pencere modunda başlıyor. Alt+enter yapınca düzelmiyor. Ekran kartı sürücüsü güncel.

Steam üzerinden mi oynuyorsunuz? Monitör özellikleriniz nedir? Şu an ki kullandığınız ekran yenileme hızı kaçtır?
İnternetten baktığım kadarıyla eğer monitörünüz 60Hz desteklemiyor ise ya da 60Hz hızda ayarlı değil ise oyun sürekli olarak windowed modda başlıyor. Bunun çözümü için steam'de bir çözüm sayfası var, linkini bırakıyorum. Fakat öncelikle monitör ayarlarınızdan eğer 60Hz'i seçebiliyorsanız seçip tekrar denemenizi öneririm. Olmaması halinde çözüm sayfasını kendi rızanız doğrultusunda deneyebilirsiniz. Dark Souls 2 Fullscreen Fix Guide

Son düzenleme:

Steam'den daha bugün indirimlerden aldım. Monitörüm 144 Hz. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.
Denedim ama pek bir değişiklik olmadı.

Son düzenleme:
Steam'den daha bugün indirimlerden aldım. Monitörüm 144 Hz. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.

Denedim ama pek bir değişiklik olmadı.Eki Görüntüle 803647
Bir de oyunun başlatma seçeneklerine -fullscreen yazmayı deneyebilir misiniz? Ayrıca eğer CDU ile değerlerinizi değiştirdiyseniz onları eski haline getirmenizi tavsiye ederim. Zaten monitörünüz 144 Hz'miş. Monitörünüzü 144Hz'e ayarlamanız en iyisi olur.

Başlatma seçeneği derken Steam'deki mi?

Peki iade etme gibi bir şansım var mı? 2,3 saat oynamışım.

Peki iade etme gibi bir şansım var mı? 2,3 saat oynamışım.
Yüksek ihtimal iade edebilirsiniz gibi duruyor. İade talebi oluşturun ve oluştururken teknik sorunlar yaşadığınızı belirtin ve bundan dolayı iade etmek istediğinizi yazın. Teknik sorunlu durumlarda ufak tefek belirtilen saattin geçmesini sıkıntı etmiyorlar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…