AlzaQe Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 Dark Souls serisine indirim gelmişken Steam'de fullemeyi düşünüyorum ama serinin 2. oyununun hangisini almam lazım sizce?
Dark Souls serisine indirim gelmişken Steam'de fullemeyi düşünüyorum ama serinin 2. oyununun hangisini almam lazım sizce?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 5 Ekim 2025 #2 Bence SOTFS. Hem bütün DLC dahil bu pakette hem de kısmen bir remastered çünkü orijinal oyunda hitbox saç baş bırakmıyordu, SOTFS de en azından bir kaç tel daha az yoluyorsunuz.
Bence SOTFS. Hem bütün DLC dahil bu pakette hem de kısmen bir remastered çünkü orijinal oyunda hitbox saç baş bırakmıyordu, SOTFS de en azından bir kaç tel daha az yoluyorsunuz.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.581 Makaleler 2 Çözümler 36 5 Ekim 2025 #3 Scholar of the First Sin al hocam, Remastered versiyonu.
Otomatik Mandalina Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 1.967 Çözümler 3 5 Ekim 2025 #4 SOTFS oynamadım ama gördüğüm kadarıyla ikisini de oynamış kişiler DS2'yi tercih ediyorlar. NPC yerleştirmelerinin daha başarılı olduğu söyleniyor.
SOTFS oynamadım ama gördüğüm kadarıyla ikisini de oynamış kişiler DS2'yi tercih ediyorlar. NPC yerleştirmelerinin daha başarılı olduğu söyleniyor.