Dark Souls 2 vs Sekiro

BekoGr

Decapat
Daha fazla  
İki oyun arasında kaldım. Sekiro mu Dark Souls 2 mi daha iyi?

İki oyun arasında kaldım. Sekiro mu Dark Souls 2 mi daha iyi?

Dark Souls 2 eski kalabilir bana göre Sekiro daha iyi zaten. Ama bana göre Soulslar arasındaki en zoruda Sekiro. Eğer sabr edebilirim derseniz Souls oyunlarına girişin bence. Ben rage geçiremem zora gelemem keyifime bakarım derseniz hiç bulaşmayın bu iki oyunada. Tavsiyem bu yönde.

Evet bende dark souls 2 vardı zaten hocam biraz oynadım baya zor geldi iade edicem gidip assassins creed valhalla alıcam

Neden bana gayet güzel geldi henuz almadım ama

Hocam AC oyunlarının artık Far Cry oyunlarından bir farkı kalmadı. Son oyunlarla beraber kocaman bir harita, bomboş ve saçma sapan (güya) yan görevler ve özünde suikast teması yatarken askiyon oyununa dönmüş ortalama bie yapımdan başka bir şey değil. Bir de Deluxe, Ultimate diye fiyat yükselte yükselte ilerleyen saçma bir sistem kullanıyor olmasına hiç girmiyorum. Klasik Ubisoft işte. Cebime para girsinde yaptığım iş kötü de olsa olur diye bir oyun firması. Tavsiyem eğer dediğim gibi sabr ederim derseniz Sekiro'ya dalıp gitmek olur. Ben 7 saat oynadıktan sonra etrafı yumruklaya yumruklaya oyunu silip kalkmıştım. Sonra bir başladım ki baktım 60 saat olmuş. Oyunu her ayrıntısına kadar sömürmüşüm. Uzun lafın kısası Soulslara tahammül edebilecek bir yapınız varsa hiç kaçırmayın ama ben uğraşamam derseniz de Ubisoft oyunlarına hiç bulaşmadan klasik Uncharted, Spider-Man, God of War, Days Gone'ya da sağlam 2D oyunlardan yola devam edin. İyi oyunlar...

Anlattığınız için sağ olun hocam ben zaten God of War RDR2 Days Gone gibi oyunları oynadım gayet güzellerdi. Sayenizde Sekiro aldım gitti teşekkür ederim.

Sekiro daha iyi dark souls2 den. Oynayacaksanız ds1 ve 3 ü oynayın bana göre 2 çok kötü.
AC almayı düşünüyorsanız odyssey alın diğerlerine göre daha güzel bence. Valhalla aldım hala oynayamıyorum her seferinde girip sıkılıp çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…