H hüs35 Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abinin bu videosunu izledim ama hatayı çözemedim hata raporumun linki bu hata. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mayıs 2022
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Recep abinin bu videosunu izledim ama hatayı çözemedim hata raporumun linki bu hata. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.547 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #2 Silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS H hüs35 Centipat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #3 sorun çözüldü vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim wanetage dedi: Silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
sorun çözüldü vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim wanetage dedi: Silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll Kurun: DirectX İndirme Aracı Genişletmek için tıkla...