Eki Görüntüle 1113903
Fromsoftware'in meşhur Dark Souls serisinin 2. oyunun yamasını hazırladıktan sonra serinin son oyunu olan Dark Souls 3'e de bir yama hazırladık.
Anonymous Çeviri Client'e kayıt olmak ücretsiz ve ücretsiz olan yamalarımıza (Dark Souls 3 gibi) erişebilirsiniz. Ancak bazı yamalarımız üyelik sistemiyle erişilebiliyor ve üyelik sistemimiz ücretlidir.
Anonymous Çeviri Client'e kayıt olmak ücretsiz ve ücretsiz olan yamalarımıza (Dark Souls 3 gibi) erişebilirsiniz. Ancak bazı yamalarımız üyelik sistemiyle erişilebiliyor ve üyelik sistemimiz ücretlidir.
Sürekli yeni üyelik sistemine dahil ya da dahil olmayan yamalar eklediğimiz için link bırakmak istiyoruz: ÜCRETSİZ YAMALAR | Anonymous Çeviri
Liste olarak paylaşmak gerekirse şu anlık:
Dark Souls 3
Control Standart Edition
Twin Mirror
Hotline Miami
Hotline Miami 2: Wrong Number
Metro Exodus (Enhanced Edition'un uyarlaması devam ediyor ve o da ücretsiz olacak)
The Punisher
Hitman 2: Silent Assassin
Shadow of Tomb Raider
Watch Dogs 2
The Medium
Asterix & Obelix XXL: Romastered
What Remains of Edith Finch (bu oyunda normalde altyazı yok fakat programlamayla uğraşan ekibimiz oyunla birlikte eş zamanlı çalışan bir altyazı sistemi oluşturdu. Aynı yöntemle altyazısı olmayan Assasins Creed 1'e hem altyazı ekleyip hem de çevirisini yapıyoruz.)
Bana yeniden Dark Souls 3 oynattırır bu yama. Nasıl bir şey yapıldığını merak ediyorum. Kötü bir iş ortaya çıkaracağınızı da sanmıyorum. Elinize sağlık.
Eki Görüntüle 1113903
FromSoftware'in meşhur Dark Souls serisinin 2. oyunun yamasını hazırladıktan sonra serinin son oyunu olan Dark Souls 3'e de bir yama hazırladık.