M megazed Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, oyuna çift tıklıyorum açılmıyor. Sadece bir oyunda yapıyor, bunu neden kaynaklı olabilir? Oyun Dark Souls 3 hiçbir şekilde tepki vermiyor.
Merhaba arkadaşlar, oyuna çift tıklıyorum açılmıyor. Sadece bir oyunda yapıyor, bunu neden kaynaklı olabilir? Oyun Dark Souls 3 hiçbir şekilde tepki vermiyor.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 14 Aralık 2022 #2 Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS M megazed Femtopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #3 BerzerkFrost dedi: Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 3 kere denedim ama olmadı malesef ne yapabilirim acaba? Artı 0 Eksi
BerzerkFrost dedi: Dosyaları doğrulamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam 3 kere denedim ama olmadı malesef ne yapabilirim acaba?