Dark Souls 3 alınır mı?

Sn0wFl4ke

Decapat
Daha fazla  
Dark Souls serisine başlamak için bir oyun arıyordum. Daha çok Dark Souls 3'ü önerdiler. DLC'leriyle birlikte Steam'de 27.5 dolar yapıyor herhalde. Sizce değer mi yoksa daha da düşer mi? Bir de 27.5 dolara değer mi?

Kesinlikle değer daha düşüceğini sanmıyorum fiyatının, seriye 0'dan başlayacaksan 1le başlamanı öneririm tabii senin tercihin.

Souls serisi iyidir ama fiyatı düşmez o parayada değmez. 10 senelik oyunu kaç paraya satıyor onlınesinde oyuncuda kalmamıştır zaten.

ds3 10 senelik diye alırken biraz şüpheyle yaklaşmıştım elden ring den sonra ama başlar başlamaz sarmıştı 25 saatte bitirdim. bu indirimlerde de dlc sini alacağım tavsiye ederim durumun elveriyorsa

DS3 10 senelik diye alırken biraz şüpheyle yaklaşmıştım Elden Ring'den sonra ama başlar başlamaz sarmıştı 25 saatte bitirdim. Bu indirimlerde de DLC'sini alacağım tavsiye ederim durumun elveriyorsa.

27.5 dolar yaklaşık 1000 küsur TL ediyor. O parayı sadece bir oyuna vermek koyuyor. O paranın hakkını verir mi sizce?
Bir de ilk kez bir Dark Souls oyununu oynayan birisi için düşünürseniz sevinirim.

durumunu bilemediğim için değip değmediğini söyleyemem senin adına. ben oynarken baya bi zevk aldım. eğer oyunu elbet alacağım diyorsan %50 den fazla düşmüyor bu ds serisi bildiğim kadarıyla.
ben gördüğüm her şeyi keserek gittiğim için bosslar da çok ölmedim daha önce oynadın mı souls oyunu?

Durumunu bilemediğim için değip değmediğini söyleyemem senin adına. Ben oynarken bayağı bir zevk aldım. Eğer oyunu elbet alacağım diyorsan %50'den fazla düşmüyor bu DS serisi bildiğim kadarıyla.
Ben gördüğüm her şeyi keserek gittiğim için bosslar da çok ölmedim daha önce oynadın mı souls oyunu?

Oynamadım.

eğer fp olarak bakarsan direkt elden ring almanı öneririm 24 dolara düştüğü oluyor ama ne zaman düşer bilmiyorum düzenli indirime girmiyor kış indirimlerinde belki. elden ring i 100 saat oynadım hiç sıkılmadan işten gelip direkt oturuyordum yatana kadar.

Dark Souls 3 daha kolay dediler o yüzden 3.oyundan başlayayım dedim.1.oyun daha eski kütük kalmaz mı 3'e göre?

Mekanikleri evet DS1 ve DS2'ye nazaran daha rahat ve kolay ama bossları aşırı zor. Hele senın gibi ilk kez başlayacak biri için yardımsız geçemeyeceğin bosslar var. Oyunda NPC summon var ama bir yere kadar götürür. DS1 ve 2'nin ağır mekaniklerine alışman zor gelir belki ama bossları çok daha kolay(en azından ilk başlayanlar için) olmadı NPC summonlardan yardım alırsın ilk 2 oyunda etkili oluyor baya ds2 dlc hariç. 3 kere bitirdim ben ds3 ü ama midir, sister friede, twin princess gibi bosları hala tek geçemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı