Dark Souls serisine başlamak için bir oyun arıyordum. Daha çok Dark Souls 3'ü önerdiler. DLC'leriyle birlikte Steam'de 27.5 dolar yapıyor herhalde. Sizce değer mi yoksa daha da düşer mi? Bir de 27.5 dolara değer mi?
Kesinlikle değer daha düşüceğini sanmıyorum fiyatının, seriye 0'dan başlayacaksan 1le başlamanı öneririm tabii senin tercihin.
DS3 10 senelik diye alırken biraz şüpheyle yaklaşmıştım Elden Ring'den sonra ama başlar başlamaz sarmıştı 25 saatte bitirdim. Bu indirimlerde de DLC'sini alacağım tavsiye ederim durumun elveriyorsa.
Durumunu bilemediğim için değip değmediğini söyleyemem senin adına. Ben oynarken bayağı bir zevk aldım. Eğer oyunu elbet alacağım diyorsan %50'den fazla düşmüyor bu DS serisi bildiğim kadarıyla.
Ben gördüğüm her şeyi keserek gittiğim için bosslar da çok ölmedim daha önce oynadın mı souls oyunu?
Dark Souls 3 daha kolay dediler o yüzden 3.oyundan başlayayım dedim.1.oyun daha eski kütük kalmaz mı 3'e göre?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.