Dark Souls 3 alınır mı?

Bütçe
20 Dolar

Schwagos

Hectopat
Şu sıralar nedense çok oynamak istiyorum fakat fiyatı çok fazla geliyor. 19.99 dolara düşüyor indirimlerde, sizce alınır mı? Cashback falan alabileceğim bir yöntem varsa onunla alabilirim, bu fiyata değer mi sizce? Yüksek ihtimalle 2-3 kere farklı Build'lerle bitiririm.

Fiyatına değer. Türü de seviyorsanız hiç kaçırmayın.

Şu sıralar nedense çok oynamak istiyorum fakat fiyatı çok fazla geliyor. 19.99 dolara düşüyor indirimlerde, sizce alınır mı? Cashback falan alabileceğim bir yöntem varsa onunla alabilirim, bu fiyata değer mi sizce? Yüksek ihtimalle 2-3 kere farklı Build'lerle bitiririm.

Seviyorsanız alınır.

Hocam oynayacak souls oyunu bulamıyorum doğru düzgün 😀 Elden Ring ve Wukong'dan sonra aklıma tek Dark Souls serisi geliyor iyi olan o yüzden düşünüyorum almayı.
Dark Souls 3'e ek. İndirmlerde The Surge 1-2, Code Vein 1, Aİ Limit oyunlarına göz atabilirsiniz. Güzel Souls Like oyunlardır. 2D olarak Tails of İron ve Hollow Knight, Blaspmeous bakabilirsiniz.

Dark Souls 3'e ek. İndirmlerde the surge 1-2, code vein 1, AI limit oyunlarına göz atabilirsiniz. Güzel souls like oyunlardır. 2D olarak Tails of iron ve hollow Knight, blaspmeous bakabilirsiniz.

The surge 1-2 almıştım hocam Epic Games indirimlerinde bakacağım ona da. Hollow Knight ve Silksong'a da sahibim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı