Dark Souls 3 iade edilir mi?

Zacsha

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selam oyunun vuruş hissi ve temasına bayıldım ve çok oynamak istiyorum ama daha ilk bossa bile 5 kez ve normal karşımıza çıkan yaratıklara bile 2-3 kere (mekanikleri anlamak için) öldüm. Oyunu 105 dakika oynadım ve 15 dakika sonra iade hakkım bitecek. Klavye ile oynuyorum şu an kontroller çok zor bu yüzden DualShock 3 almayı düşünüyorum. Sizce bu kadar ölmem normal mi, bence anormal. Oyun çok güzel ama paso öldüğüm için zevkli gelmiyor. Sizce oyunu iade mi etmeliyim yoksa çözene kadar oynayayım mı?

Hiç anormal değil emin ol . İlk bossu kaçıncı denememde geçmiştim emin ol hatırlamıyorum. Zorlukları seviyorsanız iade etmeyin bence çünkü şaheser bir oyun.

Normal, oyun çok zor. Eğer istiyorsanız iade edebilirsiniz.

İşte kafamı yoran soru bu. Oyuna bayıldım ama paso ölüyorum canımı sıkan nokta bu.
Hiç anormal değil emin ol . İlk bossu kaçıncı denememde geçmiştim emin ol hatırlamıyorum. Zorlukları seviyorsanız iade etmeyin bence çünkü şaheser bir oyun.

Sinir olmaya başladım 2 altf4'üm var ama hemen tekrar oyuna giriyorum. Videolar izleyeceğim birazdan.

İşte bu oyunun güzelliği de burda, geçmek için çabalıyorsunuz ve bu sizin için özel bir deneyime dönüşüyor. Garip bir şekilde de oyun sizi boğmuyor. Bence şans verin ve oynamaya devam edin.

Teşekkürler yazdığınız için şu anlık iade etmemeyi düşünüyorum ama birkaç arkadaş daha konuyu görüp yazarsa o zaman daha ikna olurum.

Oyunu gamepad ile oynuyordum, yine bir şey değişmiyor. İlk bossu 8 defa kesmeyi denedim, hepsinde başarısız oldum. Bazı oyunlarda gamepad ile oynayanlar için ufak yardımlar yapılır, kalkan çektiğinde çok az bile olsa düşmana döner ya, işte o olay Dark Souls 3'de yok. Aşırı zor bir oyun.

Edit: Bu şekilde anlatıyorum ama oyun kötü değil, ölmesi bile eğlenceli. Oyunun zor olduğunu zaten bildiğin için öldüğünde sinirlenmiyorsun. Her defasında daha fazla gaza gelip, biraz daha taktik geliştirmeye çalışıyorsun.

Oyunun adını bile duymak mazoşistik duygularımı ortaya çıkardı. Canını sıkma kardeşim yakında ölmekten bile zevk almaya başlayacaksın.

Oyunda durmadan ölüp, karşınızdaki düşmanların vuruş yönü gibi şeyleri analiz edip durmadan tekrar denemeniz gerek. En basitinden Undertale'de bir bossa geldiğinizde bir kaç kere ölüp nasıl vurduğunu anlarsınız ve geçersiniz. Benzer mantık.

İade etsem bile 44 liraya alabileceğim çok oyun kalmadı. Dark Souls'dan devam ediyorum teşekkürler arkadaşlar yazdıklarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…