Dark Souls 3 iade edilmeli mi?

2016 yılında çıkmış bir oyuna kesinlikle o kadar para vermeyin. İlgili firma yurt dışında da sevilmiyor ve oyunlarına çok fazla indirim yapan bir firma da değil. O kadar para vermenizi gerektirecek durum yok.
Bilmiyorum kararsız kaldım. İade etsem alacak oyun bulamadım.

O oyun gerçekten o kadar etmez, iade et. Oyun önerisi konusu aç, size güzel bir oyun önermek isteriz

@PlatonikPrens Dark Souls 3 ile azıcık alakan olsaydı, oyunun Online sunucularının kapatıldığını bilirdin. Muhalefet olmak için muhalefet olmayın ve bilip bilmeden de konuşmayın.

Hocam bende DS3 aldım ama Deluxe mu alsaydım diye kararsız kaldım iade etmeli miyim sizce yoksa hiç mi almamalıyım ?

Arkadaşlarınızla oyun oynamayı seviyorsanız, Elden Ring'i Seamless Co-op isimli mod ile oynamanızı tavsiye ederim. Dark Souls 3 için o fiyat pahalı. Bana kalırsa iade edip başka oyunlara bakın.

@SensOuma inanın, o oyuna o kadar para verilmez. Elden Ring alın, iade edin o oyunu.

Şuanki fiyatı 449,50 bu arada, iade edip tekrar alın bence.

O oyun gerçekten o kadar etmez, iade et. Oyun önerisi konusu aç, size güzel bir oyun önermek isteriz

RDR2, Elden Ring, Sekiro, AC Valhalla, Far Cry 6, falan var. Hikaye değil de daha çok oynanış tarafı ağır basan oyunları seviyorum. O yüzden bayağı bir baktım da alacak oyun bulamadım. Olmadı skin alır satar karta çekerim parayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…