Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.507 Makaleler 1 Yer Mersin 19 Nisan 2021 #1 Dark Souls 3 ilk boss u geçemedim taktiği var mıdır kolayca geçmek için bilen varsa söyleyebilir mi?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.448 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #2 Hangi sınıftasın? Glitch var ama onu söylemek istemiyorum... Şunu söyleyeyim bu oyunda yakın dövüşten asla kaçma ve korkma özellikle bu boss ikinci faza geçtiği zaman ona yakın olmaya bak.
Hangi sınıftasın? Glitch var ama onu söylemek istemiyorum... Şunu söyleyeyim bu oyunda yakın dövüşten asla kaçma ve korkma özellikle bu boss ikinci faza geçtiği zaman ona yakın olmaya bak.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #3 Hocam ilk bossda takıldıysan oyunun geri kalanı için Allah sabır versin demekten başka bir şey diyemem.
Hocam ilk bossda takıldıysan oyunun geri kalanı için Allah sabır versin demekten başka bir şey diyemem.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 Ya da oyun sana göre olmayabilir dostum? Bu bir işaret olabilir bence. Yol yakınken bırak.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.448 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Penetrator God dedi: Ya da oyun sana göre olmayabilir dostum? Bu bir işaret olabilir bence. Yol yakınken bırak. Genişletmek için tıkla... Alakası yok inan ben de o boss için 15 defa falan denedim ama şimdi utanmasan no dmage çelınç yaparım.
Penetrator God dedi: Ya da oyun sana göre olmayabilir dostum? Bu bir işaret olabilir bence. Yol yakınken bırak. Genişletmek için tıkla... Alakası yok inan ben de o boss için 15 defa falan denedim ama şimdi utanmasan no dmage çelınç yaparım.
Parti Şapkası Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 3.692 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #6 İlk fazda o tam hamle yaptığında sağa ya da sola roll yapmaya çalış. İkinci fazla ise hep arkasına geçmeye çalış.
İlk fazda o tam hamle yaptığında sağa ya da sola roll yapmaya çalış. İkinci fazla ise hep arkasına geçmeye çalış.