Bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahat oynanıyorlar, "souls oyunları gamepad ile oynanır aga" saçmalıktan başka bir şey değil. FromSoftware oyunlarının gamepad Layout'u iyi değil, hem koşup hem de kamera kontrol etmek epey sancılı bir eylem ve genelde bunu yaparken parmaklarınıza ağrı giriyor zaten.
O nedenle bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahatlar, insanlar alışkanlıklarını bir kenara bırakıp klavye ve fare ile denediklerinde anlayacaklar bunun böyle olduğunu. Yani Dark Souls 3 kesinlikle klavye ve fare ile oynanır.
"Elden Ring gamepad ile oynanır" demek subjektif bir yorum sayılmaz, çünkü kendi adına konuşmuyorsun genel bir yargı koyuyorsun ortaya. Herkesin gamepad ile oynaması gerektiğini söylüyorsun ve bu yanlış. Elden Ring'i klavye ve fare ile 23 kez bitirdim ben ve hiçbirinde gamepad'de Bloodborne oynadığımdaki gibi elim ağrımadı benim.Kişiden kişiye değişir FromSoftware'nin ilk souls-like oyunu PS3'e özel olmasından kaynaklı olabilir bu gamepad olayı.
Fakat ben Elden Ring'de kesinlikle gamepad ile oynamayı becerebiliyorum, şöyle ki gamepad kullanmasını cidden beceremem sadece araç sürebildiğimiz oyunlarda kullanabiliyordum ki Elden Ring'de çok rahat geldi.
Yani dediğiniz saçmalık değil tamamen subjektif bir yorumdur.
"Elden Ring gamepad ile oynanır" demek subjektif bir yorum sayılmaz, çünkü kendi adına konuşmuyorsun genel bir yargı koyuyorsun ortaya. Herkesin gamepad ile oynaması gerektiğini söylüyorsun ve bu yanlış. Elden Ring'i klavye ve fare ile 23 kez bitirdim ben ve hiçbirinde Gamepad'de Bloodborne oynadığımdaki gibi elim ağrımadı benim.
Ben "ben gamepad ile daha rahat oynuyorum" cümlesi için konuşmuyorum ki, "Elden Ring gamepad ile oynanır" tarzı bir cümlenin saçmalık olduğundan söz ediyorum çünkü bu subjektif değil. Elden Ring'in veya diğer Souls oyunlarının gamepad ile oynanma zorunluluğu yok ki böyle söylüyor herkes. Benim söylediğim sadece sizinle ilgili değil.Elden Ring'i kimse gamepad ile oynasın demiyorum dediğimi nereden çıkarttınız merak ettim "fakat ben Elden Ring'de kesinlikle gamepad ile oynamayı becerebiliyorum" dedim sözlerimi çarptırtmayın.
Siz kendiniz Dark Souls'un en güzel Gamepad'le oynanabilir yorumuna saçmalıktan başka bir şey değildir diyorsunuz ve benim kendim için söylediğim sadece gamepad ile oynayabiliyorum demek subjektif bir yorum oluyor yanlış mıyım?
Bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahat oynanıyorlar, "souls oyunları gamepad ile oynanır aga" saçmalıktan başka bir şey değil. FromSoftware oyunlarının gamepad Layout'u iyi değil, hem koşup hem de kamera kontrol etmek epey sancılı bir eylem ve genelde bunu yaparken parmaklarınıza ağrı giriyor zaten.
O nedenle bu oyunlar klavye ve fare ile çok daha rahatlar, insanlar alışkanlıklarını bir kenara bırakıp klavye ve fare ile denediklerinde anlayacaklar bunun böyle olduğunu. Yani Dark Souls 3 kesinlikle klavye ve fare ile oynanır.
Ben "ben gamepad ile daha rahat oynuyorum" cümlesi için konuşmuyorum ki, "Elden Ring gamepad ile oynanır" tarzı bir cümlenin saçmalık olduğundan söz ediyorum çünkü bu subjektif değil. Elden Ring'in veya diğer souls oyunlarının gamepad ile oynanma zorunluluğu yok ki böyle söylüyor herkes. Benim söylediğim sadece sizinle ilgili değil.
Sekiro'da değiştirebilirsin ayarlardan onda klavye tuşlarını gösterme ayarı var.
"Benim söylediğim sadece sizinle ilgili değil." bu cümlenin neresini anlamadın? Genel olarak "Souls oyunları klavyeyle oynanmaz" tarzında bir algı var ben bununla ilgili konuşuyorum sizinle ilgisi yok. Söylediğim bu cümle subjektif bir cümle olmadığı için bunun saçma olduğunu düşünmem garip değil.Hiçbir cümlemde "Elden Ring gamepad ile oynanır" tarzı bir cümle kurduysam bu gereksiz mesajlaşma devam edebilir fakat öyle bir cümle kurmadığım ve ona benzeyende bir cümle kurmadığım için devam etmez iyi günler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.