Dark Souls 3 nasıl bir oyun?

Jexy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, esenlikler. YouTube'da vesaire çokça gördüğümüz Dark Souls yüklüyorum. Bu oyunun tek öne çıkan tarafı zorluğu mu, hikayesi vesaire ne durumda? Oyun size iyi bi' amaç veriyor mu? Öyle dolaşayım, zor botları keseyim tarzı mı yoksa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye daha doğrusu oyunun dünyası sözlü anlatımdan çok çevresel etkileşim vb. ile anlatılıyor. Hikaye diyemiyorum çünkü atmosfer, lore olarak güzel bir his versede kayda değer bir anlatı sunmuyor.

Aksiyon tarafına diyecek yok. Combat gayet iyi ancak kayıt noktalarının arası anlamsız uzak olduğu için zorluğu çekilmez kılıyor. Hikayeli oyun olsun akayım kafasındaysanız şahsen önermem.

Hikaye daha doğrusu oyunun dünyası sözlü anlatımdan çok çevresel etkileşim vb. ile anlatılıyor. Hikaye diyemiyorum çünkü atmosfer, lore olarak güzel bir his versede kayda değer bir anlatı sunmuyor.

Aksiyon tarafına diyecek yok. Combat gayet iyi ancak kayıt noktalarının arası anlamsız uzak olduğu için zorluğu çekilmez kılıyor. Hikayeli oyun olsun akayım kafasındaysanız şahsen önermem.
Teşekkürler hocam, yüklemeye gerek kalmadı. Bu tür oyunlar bana amaçsız geliyor, motivasyonu yok.

Teşekkürler hocam, yüklemeye gerek kalmadı. Bu tür oyunlar bana amaçsız geliyor, motivasyonu yok.
Yanlış anlaşılmak istemem. Amaçsız değil ancak doğrudan anlaşılabilir bir şekilde hikaye anlatmıyor. Oyunu evrenini anlamak için video izleyip araştırmak gerekiyor ki bu bana çok saçma geliyor. Tabii bu da bir tercih bir şey diyemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı