Merhaba. Ben ilk defa Dark Souls 3 oynayacağım. Bu türü hiçbir şekilde bilmiyorum. Sınıf sistemi itemler falan. Oyunun mantığı nasıl sizce? Bu türe ısınmak için iyi bir oyun mudur Dark Souls 3? Elden Ring'i alıp oynamayı gerçekten istiyorum. Övdükçe övüyorlar.
Mükemmeldir, sadece başlangıç için birkaç Guide videosu izlemen ve rehber okuman iyi olabilir itemlar ve lvl mantığı hakkında. Oyun içinde her şeyin açıklaması var ama yeterli gelmeyebilir.
Yeni başlayan birinin hikayeyi maalesef çok umursayacağını sanmam ayrıca Dark Souls 1'in yapısı da günümüz için yeni oyuncuları zorlayıp sinir edebilir. Eğer ilk oyundan başlayarak 3'e gelirse tabii 3'ün etkileyiciliği de bir o kadar artar ama zor.
Yavaş oynayıp hırs yapmadığın sürece ölmüyorsun kolay kolay başlarda öğrenme sürecinde anca yaşanır o durum ki Dark Souls 3 ve sonraki FromSoftware oyunları açık dünya anlamında da neredeyse hiç zorlamaz. İlk ve ikinci oyun biraz böyle kanser yerleriyle meşhur onda da gene abartılı bir durum olacağını sanmam.