O Ouzzi Decapat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 50 3 Mart 2022 #1 Dark Souls 3 acaba ne zaman indirime girer? Bekliyorum kaç aydır ama indirime falan girdiği yok. Yaz indirimlerinde mi olur acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2022
Dark Souls 3 acaba ne zaman indirime girer? Bekliyorum kaç aydır ama indirime falan girdiği yok. Yaz indirimlerinde mi olur acaba?
Burakcdemir Hectopat Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 450 Makaleler 1 3 Mart 2022 #2 Elden Ring çıkmasına rağmen hâlâ online modu gelmedi, DLC'yi bitiremiyorum bu yüzden. Steam dönem indirimleri tarihine bak.
Elden Ring çıkmasına rağmen hâlâ online modu gelmedi, DLC'yi bitiremiyorum bu yüzden. Steam dönem indirimleri tarihine bak.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.519 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Mart 2022 #3 Mümkündür. Her indirim sezonunda giriyor indirime. Deluxe edition olanını 54 liraya almıştım Durmaplay üzerinden.
Mümkündür. Her indirim sezonunda giriyor indirime. Deluxe edition olanını 54 liraya almıştım Durmaplay üzerinden.