mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #21 Zmemet23 dedi: Hikaye umurumda değil sadece zorlanmak istiyorum ama sinir krizi geçirmeden. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçireceksiniz. Ondan kaçış yok. Sadece oynadıkça o sinirden zevk almaya başlayacaksınız artık
Zmemet23 dedi: Hikaye umurumda değil sadece zorlanmak istiyorum ama sinir krizi geçirmeden. Genişletmek için tıkla... Sinir krizi geçireceksiniz. Ondan kaçış yok. Sadece oynadıkça o sinirden zevk almaya başlayacaksınız artık
Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #22 mustaine dedi: Bence de. 2 saatte ilk boss (ludex gundyr) kesilir zaten. Bir de ilk defa souls oynayacaksanız Knight seçmenizi öneririm. @Zmemet23 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
mustaine dedi: Bence de. 2 saatte ilk boss (ludex gundyr) kesilir zaten. Bir de ilk defa souls oynayacaksanız Knight seçmenizi öneririm. @Zmemet23 Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.550 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #23 Zmemet23 dedi: Hikaye umurumda değil sadece zorlanmak istiyorum ama sinir krizi geçirmeden. Genişletmek için tıkla... Hikayeden bahsetmedim zaten, oyunun gelişimini görme açısından. Yukarıda ki arkadaş 3 en kolay oyun diyordu.
Zmemet23 dedi: Hikaye umurumda değil sadece zorlanmak istiyorum ama sinir krizi geçirmeden. Genişletmek için tıkla... Hikayeden bahsetmedim zaten, oyunun gelişimini görme açısından. Yukarıda ki arkadaş 3 en kolay oyun diyordu.
J.Lannes Hectopat Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 526 20 Haziran 2021 #24 Mouse ve klavye ile oynasak bir problem olur mu acaba? Oynanış zevkimizi aşırı derece de etkiler mi ona göre satın alacağım bende.
Mouse ve klavye ile oynasak bir problem olur mu acaba? Oynanış zevkimizi aşırı derece de etkiler mi ona göre satın alacağım bende.