Cthulhussy Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 752 Çözümler 1 31 Ocak 2024 #21 Erdal Bakkal dedi: Karakter elini ileri götürüyor sonra kafasını kaşıyor. Başka bir şey olmuyor, partikül efekt falan çıkmıyor. Statların tamamı ise son seviyede. Genişletmek için tıkla... Statların nasıl hepsi son seviye hile mi yaptınız? Kafasını kaşıyor ise ya stat yetmiyordur ya da büyü takmamışsınızdır işte.
Erdal Bakkal dedi: Karakter elini ileri götürüyor sonra kafasını kaşıyor. Başka bir şey olmuyor, partikül efekt falan çıkmıyor. Statların tamamı ise son seviyede. Genişletmek için tıkla... Statların nasıl hepsi son seviye hile mi yaptınız? Kafasını kaşıyor ise ya stat yetmiyordur ya da büyü takmamışsınızdır işte.
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.076 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #22 Cthulhussy dedi: Statların nasıl hepsi son seviye hile mi yaptınız? Kafasını kaşıyor ise ya stat yetmiyordur ya da büyü takmamışsınızdır işte. Genişletmek için tıkla... Sayılır. Karakter aşırı zayıf hissettirdiğinden full save dosyası indirdim internetten. Hala zayıf en azından diğer oynadığım oyunlara göre, ama en azından her şeye erişimim var. Büyü taktım bu arada, alev büyüsü takılı.
Cthulhussy dedi: Statların nasıl hepsi son seviye hile mi yaptınız? Kafasını kaşıyor ise ya stat yetmiyordur ya da büyü takmamışsınızdır işte. Genişletmek için tıkla... Sayılır. Karakter aşırı zayıf hissettirdiğinden full save dosyası indirdim internetten. Hala zayıf en azından diğer oynadığım oyunlara göre, ama en azından her şeye erişimim var. Büyü taktım bu arada, alev büyüsü takılı.