Bu oyunlar sizce fiyatını hak ediyor mu? Neredeyse 10 yıllık olmalarına rağmen.
Herkes korsan oynarsa hiçbir zaman kaliteli hikaye oyunları olmaz.Sizce fiyatını hak ediyor mu? Yazmışsınız.
Benim fikrime göre bu tür hikayeli oyunlara asla para verilmemeli. Bir de bu şekilde 100-200 TL'yi aşmış olanlara asla.
Arada işte BattleBit Remastered, Payday 3, Sons of The Forest tarzı Online oyunlar alınabilir.
Hocam bu fiyatları hak etmiyorlar bence, bu fiyat bandında Elden Ring, BG3 ve Starfield alınmalı.
Elden Ring alın hocam.Elden Ring fiyatına Dark Souls 3 almak koyuyor aslında bana.
Elden Ring alın hocam.
Sizce fiyatını hak ediyor mu? Yazmışsınız.
Benim fikrime göre bu tür hikayeli oyunlara asla para verilmemeli. Bir de bu şekilde 100-200 TL'yi aşmış olanlara asla.
Arada işte BattleBit Remastered, Payday 3, Sons of The Forest tarzı Online oyunlar alınabilir.
Sizce fiyatını hak ediyor mu? Yazmışsınız.
Souls-like türünü seviyorsan al gitsin. Sadece denemek istiyorsan da alabilirsin. Sana kalmış. Bulabileceğin en iyi savaş mekaniklerine sahip oyunlardan Dark Souls serisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.