Dark Souls 3 ve Remastared alınır mı?

Sizce fiyatını hak ediyor mu? Yazmışsınız.

Benim fikrime göre bu tür hikayeli oyunlara asla para verilmemeli. Bir de bu şekilde 100-200 TL'yi aşmış olanlara asla.

Arada işte BattleBit Remastered, Payday 3, Sons of The Forest tarzı Online oyunlar alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim fikrime göre bu tür hikayeli oyunlara asla para verilmemeli. Bir de bu şekilde 100-200 TL'yi aşmış olanlara asla.

Arada işte BattleBit Remastered, Payday 3, Sons of The Forest tarzı Online oyunlar alınabilir.
Herkes korsan oynarsa hiçbir zaman kaliteli hikaye oyunları olmaz.

Souls-like türünü seviyorsan al gitsin. Sadece denemek istiyorsan da alabilirsin. Sana kalmış. Bulabileceğin en iyi savaş mekaniklerine sahip oyunlardan Dark Souls serisi.

Hırsızlık bu.

Hocam 100-200 TL demişsiniz ama bu devirde baktığınız zaman küçük bir rakam artık 100-200 TL.

Souls-like türünü seviyorsan al gitsin. Sadece denemek istiyorsan da alabilirsin. Sana kalmış. Bulabileceğin en iyi savaş mekaniklerine sahip oyunlardan Dark Souls serisi.

2. oyunu bitirdim zaten DLC'ler ile birlikte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı