DS 3'ü 2 sene önce 53 liraya almıştım oyun muhteşem ama 899 lira etmez. 7 senelik oyun. Zaten PVP'si en zayıf souls oyunlarından biri olarak görülüyor. Elden Ring almak daha mantıklı.
DS 3'ü 2 sene önce 53 liraya almıştım oyun muhteşem ama 899 lira etmez. 7 senelik oyun. Zaten PvP'si en zayıf souls oyunlarından biri olarak görülüyor. Elden Ring almak daha mantıklı.
Hocam bende 8 GB yeterli değil diye RAM almayı planlıyordum ama sorunun kaynağı o değil mi diyorsunuz. Ekran kartım 1050 Ti işlemcim ise Ryzen 5 1500X. Oyunu almadan önce şu videoyu referans alarak almıştım aslında
Hocam bende 8 GB yeterli değil diye RAM almayı planlıyordum ama sorunun kaynağı o değil mi diyorsunuz. Ekran kartım 1050 Ti işlemcim ise Ryzen 5 1500X. Oyunu almadan önce şu videoyu referans alarak almıştım aslında
Hocam ama şöyle bir durum var 16 GB 3200 MHz veya 3600 MHz RAM aldığım zamanda Elden Ring oynayabilecek miyim şüphesi var içimde. Ya RAM aldıktan sonra da crash yersem diye korkuyorum.
Hocam ama şöyle bir durum var 16 GB 3200 MHz veya 3600 MHz RAM aldığım zamanda Elden Ring oynayabilecek miyim şüphesi var içimde. Ya RAM aldıktan sonra da crash yersem diye korkuyorum.
Oyunun minimum gereksinimlerinde R3 3300X ve GTX 1060 3 GB yazıyor. RAM yükseltmesi ile dahi akıcı bir deneyim yaşayacağınızı garanti edemem. Yine de bu fiyatıyla DS 3 önermiyorum.