Dark Souls 3 vs Alan Wake II

Plexuss

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, aşırı derecede arada kaldım. Alan Wake'in ilk oyun ve DLCsini 3-4 ay önce oynadım hikayesini aşırı beğendim. İkinci oyunu da merak ediyorum ve epic games in indirimiyle 600tlye denk geliyor. Alacaktım ama öbür tarafta DS3'ün de indirime girdiğini 570tl olduğunu gördüm. Oldukça nadir indirime giren bir oyun olduğu için kafama ona kaydı biraz diyebilirim. Sekiroyu ve Elden Ringi çok severek bitirdim. DS1 remastered satın aldım ama bitiremedim yaklaşık 10-12 saat oynama sürem var. DS2yi de aldım ama henüz hiç oynamadım. DS3 alsam da muhtemelen direkt olarak oynamayacağım ama Alan Waketen daha uzun süreli ve daha eğlenceli bir oynanış sunduğu aşikar. Öbür tarafta da hikayesini merak ettiğim bir oyun. Sizce hangisini almalıyım?

İlk oyunu oynamış olarak ve korku adına daha atmosferik olduğu için Alan Wake II.

Gittim DS3 aldım :/

DS serisi hikaye olarak parçalanmış bir yapıdadır. Bütün seri oynansa bile geriye dönüldüğünde yine kafa karışıklığı yapar. DS serisi oynanış olarak iyidir ama hikaye olarak AW 1 ve 2 daha iyi. Zaten ikiyi oynamak için birinci oyunun hikayesine hakim olmak daha iyi ki onu oynamışsın.

Hikaye olarak bölük pörçük olduğunu, Lore'u genel olarak oyun içinde ki diyaloglardan ve bulunan itemlerden, yazıtlardan anlaşıldığını biliyorum. Ama oynanışı çok sağlam namussuz oyunun Aw'nin hikayede çok daha önde olduğuna eminim ancak Soulsborne oyunları çok nadir indirime girdiği ve seriyi tamamlamak için tercihimi ondan yana kullandım. Bloodborne ve Demon's Souls'a PS Plustan erişebiliyorum zaten. Diğer indirim dönemi de AW2 alırım muhtemelen.

Haklısın oynanış olarak sağlam. Üç bir tık daha sağlam olmuş

Alan Wake 2'nin hikayesinin de Dark Souls'dan geri kalır yanı yok aslında, Dark Souls'un aksine orada çok sunum ağırlıklı bir iş var sadece, ancak sunduğu şey... işte sunduğu şeyin ne olduğunu oyun bile kendisi bilmiyor bence.

Alan Wake 2'nin daha sunum ağırlıklı olması benim için bir artı değil çünkü oyunun oynanışı sınıfta kalmış bunu yapmak istedikleri için. Bu nedenle ben DARK SOULS III'ü tercih ederdim, ayrıca tekrar oynanabilirlik denen bir şey var. Alan Wake 2'yi bir kez bitirdikten sonra tekrar oynamak için hiçbir sebebin yok, ancak DARK SOULS III'ü yıllar sonra bile açıp tekrar oynayabilirsin.

Evet onu da düşündüm zaten. Tekrar oynanabilirliği aşırı fazla. Ara ara Sekiro'ya boss kesmek için girdiğim oluyor. Aynı olay. Bakalım önce bir DS1 ve DS2 bitiricem. Ondan sonra başlayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…