SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 27 Aralık 2023 #21 Shokikan dedi: Hocam indirimin ne kadar günü kalmış baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde değiller ki zaten, normal fiyatları bu.
Shokikan dedi: Hocam indirimin ne kadar günü kalmış baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam indirimde değiller ki zaten, normal fiyatları bu.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.461 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #22 SensOuma dedi: Hocam indirimde değiller ki zaten, normal fiyatları bu. Genişletmek için tıkla... Bir kaç satıcı da sanırım ucuz hocam da o yüzden dedim.
SensOuma dedi: Hocam indirimde değiller ki zaten, normal fiyatları bu. Genişletmek için tıkla... Bir kaç satıcı da sanırım ucuz hocam da o yüzden dedim.
6 627359 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 90 27 Aralık 2023 #23 Dark Souls 2'nin hem yapımcısı farklı hem bence serinin en zor oyunu. Yani cidden asabınız bozulabilir oynarken ama o da alınabilir ileride.
Dark Souls 2'nin hem yapımcısı farklı hem bence serinin en zor oyunu. Yani cidden asabınız bozulabilir oynarken ama o da alınabilir ileride.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 27 Aralık 2023 #24 627359 dedi: Dark Souls 2'nin hem yapımcısı farklı hem bence serinin en zor oyunu. Yani cidden asabınız bozulabilir oynarken ama o da alınabilir ileride. Genişletmek için tıkla... Şu an DS2 almayayım mı hocam? Bilmiyorum kararsız kaldım.
627359 dedi: Dark Souls 2'nin hem yapımcısı farklı hem bence serinin en zor oyunu. Yani cidden asabınız bozulabilir oynarken ama o da alınabilir ileride. Genişletmek için tıkla... Şu an DS2 almayayım mı hocam? Bilmiyorum kararsız kaldım.
6 627359 Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 90 28 Aralık 2023 #25 SensOuma dedi: Şu an DS2 almayayım mı hocam? Bilmiyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Valla fiyatı uygunsa alın gitsin. Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı yerinde durmadığı için alın bence. Her üç oyunda From Software'ın elinden çıkma oyunlar. Evet ikinci oyun pek beğenilmese de iyi oyun.
SensOuma dedi: Şu an DS2 almayayım mı hocam? Bilmiyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Valla fiyatı uygunsa alın gitsin. Bu ülkede hiç bir şeyin fiyatı yerinde durmadığı için alın bence. Her üç oyunda From Software'ın elinden çıkma oyunlar. Evet ikinci oyun pek beğenilmese de iyi oyun.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 28 Aralık 2023 #26 Shokikan dedi: Aldınız mı hocam bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi satın aldım ve sorunsuz aktifleştirdim.
Shokikan dedi: Aldınız mı hocam bende düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi satın aldım ve sorunsuz aktifleştirdim.
Shokikan Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 2.461 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #27 SensOuma dedi: Hocam şimdi satın aldım ve sorunsuz aktifleştirdim. Eki Görüntüle 2067169 Genişletmek için tıkla... Hocam bende alacağım gibi hangi saticidan aldınız?
SensOuma dedi: Hocam şimdi satın aldım ve sorunsuz aktifleştirdim. Eki Görüntüle 2067169 Genişletmek için tıkla... Hocam bende alacağım gibi hangi saticidan aldınız?
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 29 Aralık 2023 #28 Shokikan dedi: Hocam bende alacağım gibi hangi saticidan aldınız? Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan aldım hocam. Herhangi bir sorun olursa kefil değilim bende sorun çıkmadı.
Shokikan dedi: Hocam bende alacağım gibi hangi saticidan aldınız? Genişletmek için tıkla... Bu satıcıdan aldım hocam. Herhangi bir sorun olursa kefil değilim bende sorun çıkmadı.