SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Şu an Dark Souls 3 indirimde 20 dolar (577, 4 TL) ve eğer Elden Ring %30 indirime girerse 28 dolar (808 TL) olacak. Hangisini almalıyım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
Şu an Dark Souls 3 indirimde 20 dolar (577, 4 TL) ve eğer Elden Ring %30 indirime girerse 28 dolar (808 TL) olacak. Hangisini almalıyım sizce?
Neixtro Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 987 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #2 Elden Ring tabii ki.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.891 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 Elden Ring daha iyi bir oyun ama DS3'te alabilirsin. Zevkine göre değişir.
Plexuss Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 SELAM BEBEK dedi: Şu an Dark Souls 3 indirimde 20 dolar (577, 4 TL) ve eğer Elden Ring %30 indirime girerse 28 dolar (808 TL) olacak. Hangisini almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... DS3'ü yeni aldım ama Elden Ring'i başarımlarını falan fulledim aşırı sağlam oyun. DS3'ten iyidir diye düşünüyorum.
SELAM BEBEK dedi: Şu an Dark Souls 3 indirimde 20 dolar (577, 4 TL) ve eğer Elden Ring %30 indirime girerse 28 dolar (808 TL) olacak. Hangisini almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... DS3'ü yeni aldım ama Elden Ring'i başarımlarını falan fulledim aşırı sağlam oyun. DS3'ten iyidir diye düşünüyorum.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 36 Yer Cheyenne 25 Kasım 2023 #5 Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli.
Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.891 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 Xeytan dedi: Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli. Genişletmek için tıkla... Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu
Xeytan dedi: Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli. Genişletmek için tıkla... Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 36 Yer Cheyenne 25 Kasım 2023 #7 Rouly dedi: Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu Genişletmek için tıkla... Benim de souls türüyle aram pek yoktur ama Elden Ring'i gerçekten sevdim.
Rouly dedi: Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu Genişletmek için tıkla... Benim de souls türüyle aram pek yoktur ama Elden Ring'i gerçekten sevdim.
SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 Neixtro dedi: Elden Ring tabii ki. Genişletmek için tıkla... Rouly dedi: Elden Ring daha iyi bir oyun ama DS3'te alabilirsin. Zevkine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Xeytan dedi: Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değer mi Elden Ring?
Neixtro dedi: Elden Ring tabii ki. Genişletmek için tıkla... Rouly dedi: Elden Ring daha iyi bir oyun ama DS3'te alabilirsin. Zevkine göre değişir. Genişletmek için tıkla... Xeytan dedi: Elden Ring'in gerçekten fazla abartıldığını düşünüyordum oynayana kadar, haklılarmış, imkanı olan herkes deneyim etmeli. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değer mi Elden Ring?
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.891 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #9 SELAM BEBEK dedi: Aradaki fiyat farkına değer mi Elden Ring? Genişletmek için tıkla... Değer. DS3'e kıyasla sana sunduğu içerik çok daha fazla.
SELAM BEBEK dedi: Aradaki fiyat farkına değer mi Elden Ring? Genişletmek için tıkla... Değer. DS3'e kıyasla sana sunduğu içerik çok daha fazla.
Plexuss Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #10 Rouly dedi: Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu Genişletmek için tıkla... Bir oyundan ne beklediğine göre değişir kanka o durum.
Rouly dedi: Çıktığında almıştım ama sarmadığı için bıraktım. Sanırım bana hitap etmiyordu Genişletmek için tıkla... Bir oyundan ne beklediğine göre değişir kanka o durum.