Dark Souls 3'te dost NPC saldırıyor

Tugra Aydemir

Hectopat
Daha fazla  
Dark Souls 3 oynuyordum dost NPC gördüm merak ettim, vurursam ne olur diye vurdum. Beni öldürdüler. Sonra geri doğdum. Yine saldırıp öldürdüler. Bunu sürekli tekrarladılar. Bir şey yapamıyor öldüremiyorum da. Çok güçlüler. Yardım edin. Ne yapacağım? Onları öldürsem bir şey olur mu?

Bu tarz dost NPC'lere vurduğunuz zaman bazıları dediğiniz gibi sadece saldırıyor. Onları da öldürmeden rahat bırakmıyorlar. Öldürebilirseniz tamamen gidiyorlar. Bir de ayrıca lazım olan NPC'ler var; onlara saldırırsanız genelde öldürmenizi bekliyorlar ve ölünce hemen veya bir süre sonra geri geliyorlar. Bunlar da genelde satıcılar oluyor. Vurup geri gelmeyenler de şovalye tarzı NPC'ler.

İstersen gidip Undead Settlement'taki Velka heykeline gidip af dileyip saldırmalarını önleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…