B burkay_4456 Hectopat Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2017 #1 Arkadaşlar mağlum kış indirimleri başladı. Arkadaşımla CO-OP oyun arıyoruz. Çoğu oyunu oynuyoruz zaten. Şu an bir sorum olacaktı. Dark sağ olsun herhangi bir oyunu CO-OP oynayabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2017
Arkadaşlar mağlum kış indirimleri başladı. Arkadaşımla CO-OP oyun arıyoruz. Çoğu oyunu oynuyoruz zaten. Şu an bir sorum olacaktı. Dark sağ olsun herhangi bir oyunu CO-OP oynayabilir miyiz?
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 24 Aralık 2017 #2 Dark Souls 2 ve 3'ü oynayabilirsiniz.
kubewlagen Hectopat Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2019 #3 WhiteWolf dedi: Dark Souls 2 ve 3'ü oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kaç kişilik oynanıyor?
WhiteWolf dedi: Dark Souls 2 ve 3'ü oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 kaç kişilik oynanıyor?
W WhiteWolf Hectopat Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 691 Çözümler 8 27 Mart 2019 #4 kubewlagen dedi: Hocam 2 kaç kişilik oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Oyun bende olmadığı için bilmiyorum hocam Steam sayfasından çok oyunculu oynanabiliyor mu diye baktım sadece.
kubewlagen dedi: Hocam 2 kaç kişilik oynanıyor? Genişletmek için tıkla... Oyun bende olmadığı için bilmiyorum hocam Steam sayfasından çok oyunculu oynanabiliyor mu diye baktım sadece.