Dark Souls III %100 Türkçe Yama

Merhaba ModVer.txt dosyası bulunamadı diye hata alıyorum bunun sebebi nedir acaba?

Aynı hatayı aldım sanırsam modVer.txt dosyası diğer dosyalarla birlikte yüklenmiyor ya da program modVer.txt dosyasını oluşturamıyor el ile boş bir dosya oluşturdum ama yemedi.

Aynı hatayı aldım sanırsam modVer.txt dosyası diğer dosyalarla birlikte yüklenmiyor ya da program modVer.txt dosyasını oluşturamıyor el ile boş bir dosya oluşturdum ama yemedi.

Bu yamayı kurarsak ban yer miyiz, oyun bozulur mu?
Güvenilir mi
Orijinal Steam.

Bu yamayı kurarsak ban yer miyiz, oyun bozulur mu?
Güvenilir mi?
Orijinal Steam.

Herhangi bir Türkçe yamada Online kısmında ban yeme riski mevcut ayarlardan Online'yi kapatırsan bir sorun yaratmıyor güvenilirlik konusunda yama şu anda çalışmıyor gibi.

Herhangi bir Türkçe yamada Online kısmında ban yeme riski mevcut ayarlardan Online'yi kapatırsan bir sorun yaratmıyor güvenilirlik konusunda yama şu anda çalışmıyor gibi.

Yama eski. Paylaştığım tarih yanıltmasın. Eğer sorun yaşıyorsanız Anonymus'un yamasını deneyebilirsiniz. Ücretsizdi en son öyle hatırlıyorum.

güncel sürüm inmiyor

Korsan desteklemeyen yama ilk defa görüyorum.

Yama çalışmıyorsa farklı bir sebep vardır. Yama sadece Steam'de kesin çalışır diye bir ibare var ama korsanda da çalışmaz diye net bir şey yok. Muhtemelen sürüm uyuşmazlığından dolayı çalışmazsa diye böyle bir şey belirtmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…