Dark Souls oyunları mı yoksa Shadow of the Erdtree DLC'si mi?

SlaugHunter

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Konu oldukça basit, Elden Ring bitirdim, diğer fromsoft oyunları arasından hesabımda DS2 var, Remastered değil, orijinali henüz oynamadım. Onun harici Souls-Like türünde Lies of P oynadım ve kararsız kaldım, hemen hemen aynı fiyattalardı, DLC 26 dolar DS1 ve DS2 Remaster 25 dolar DS3 ise 40 dolar. Sizce DLC'yi alıp Elden Ring'den devam mı etmeliyim yoksa herhangi bir DS oyunu alıp onu mu bitireyim?

Elden Ring DLC'si yıllardır kaliteli DLC konusunda tahtta oturan The Witcher 3 Blood and Wine'yi yerinden etti. Bu kadar söylüyorum

Gerçi benim için Blood and Wine her zaman tahtta oturmaya devam edecek ama konumuz o değil

DS oyunları tabii. Elden Ring ne kadar harika bir oyun olsa da ben bir kez %100ledikten sonra oyunu bir daha oynamadım. Şahsi bir şey bu tabii, oyuna asla kötü veya eksik demiyorum ama Dark Souls'ların ayrı bir büyüsü var. Ben en kötü oyun olarak bilinen DS2'yi bile 6-7 kez bitirmişimdir. Kendimce tavsiye edebilirim.

Şimdi DLC zamanı. Dark Soulsları da bekleyebiliyorsan nadir de olsa %50 indirime giriyor. Nasıl olsa beklemeye bekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…