Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #11 Parti Şapkası dedi: @Dyflinn 3. oyundan mı başladın seriye? Genişletmek için tıkla... Hayır 1.den
shanks_sukehiro Decapat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2021 #12 TryDream dedi: Bilmiyorum merak da etmedim ama bu dediğim üçüncü oyunda olan bir şey. İlk ve ikinci oyunda belirli bir isimle seslenmiyorlar diye hatırlıyorum. Dark Souls oyunlarında sana net anlatılan bir hikaye yok bu yüzden çok da kafanı takmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Ama incelersen en derin hikayesi olan oyunlardan biri (karakter 2. Oyunda hikayesi var benim bildiğim ama oda taht a layık olduğumuz)
TryDream dedi: Bilmiyorum merak da etmedim ama bu dediğim üçüncü oyunda olan bir şey. İlk ve ikinci oyunda belirli bir isimle seslenmiyorlar diye hatırlıyorum. Dark Souls oyunlarında sana net anlatılan bir hikaye yok bu yüzden çok da kafanı takmanı önermem. Genişletmek için tıkla... Ama incelersen en derin hikayesi olan oyunlardan biri (karakter 2. Oyunda hikayesi var benim bildiğim ama oda taht a layık olduğumuz)