Dark Souls prepare to die klavye ve mouse ile nasıl oynanır?

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 750 TI
İşlemci
Q9400
Herkese iyi akşamlar. Dark Souls prepare to die Edition DLC'sini, Dark Souls Remastered oyununda olduğu gibi, yani aynı kontroller ile, klavye+mouse kombinasyonuyla oynamak istiyorum. Nasıl oynayabilirim? DLC içerisindeki tuş seçeneklerinde mouse yok. Dark Souls Remastered oyununu Steam üzerinden oynamıştım ama bildiğiniz gibi DLC'si Steam üzerinden kaldırıldı. Bu yüzden internetten indirdim bende. Yardımlarınızı rica ediyorum.

Dark Souls Remastered'a DLC zaten dahil değil miydi? Ek içerik olarak indirmiyordun DLC'yi, ana oyunla birlikteydi diye hatırlıyorum. Dark Souls Remastered içerisinde dlc itemını alıp giriş yapabiliyor olmanız lazım başka bir şey yüklemeden

Dark Souls Remastered'a DLC zaten dahil değil miydi? Ek içerik olarak indirmiyordun DLC'yi, ana oyunla birlikteydi diye hatırlıyorum. Dark Souls Remastered içerisinde dlc itemını alıp giriş yapabiliyor olmanız lazım başka bir şey yüklemeden
Dark Souls Remastered oyununun DLC'si preoare to Edition değil mi? Şu anda Steam üzerinde Edition DLC'si kaldırılmış.
Hiçliğin savaşçısı artorias'a nasıl erişebileceğini biliyor musun?

Son düzenleme:
Dark Souls Remastered oyununun DLC'si preoare to Edition değil mi? Şu anda Steam üzerinde Edition DLC'si kaldırılmış.

Hiçliğin savaşçısı Artorias'a nasıl erişebileceğini biliyor musun?

Kusura bakma biraz geç dönebildim. Prepare to die Edition oyunun Remastered edilmemiş ve direkt PC'ye 30FPS birçok sıkıntıyla getirilmiş versiyonu, hem prepare to die hem de Remastered da da otomatik yüklü olarak DLC var. Yani ekstra olarak yüklemiyorsun DLC'yi herhangi bir şekilde. İkisinde de yüklü geliyor. DLC'ye erişmek için de şu videoyu takip edebilirsin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı