Çözüldü Dark Souls Remastered Controller görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yekta Özdemir

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşımın Steam'ini kullanıyorum aile modunda DS Remastered indirdim ancak Logitech kontrolcüyü algılamıyor oyun, ne yapmam lazım?

İfadeler: RPM
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım.
Steam Geniş Ekran'a geçip kontrolcü ayarları kısmından seçtiniz mi cihazı?
Aile modunda ayarlara erişemiyorum maalesef. Oyun sayfasındaki ayarları diyorsanız hangi ayar o?
X360CE kur. Steam'i "Geniş Ekran Modu"na alıp da ayarlama yapabiliyordun sanırım.
X360CE kurdum oyun klasörüne attım, geniş ekranda hangi ayar?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım.

Çözüm
Gündüz bunu bence denemiştim, sanırım sorunum fazladan .dll olmasındanmış. birini silince düzeldi. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…