Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Arkadaşımın Steam'ini kullanıyorum aile modunda DS Remastered indirdim ancak Logitech kontrolcüyü algılamıyor oyun, ne yapmam lazım?
Arkadaşımın Steam'ini kullanıyorum aile modunda DS Remastered indirdim ancak Logitech kontrolcüyü algılamıyor oyun, ne yapmam lazım?
Çözüm KRALCAN 10 Aralık 2020 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Aralık 2020 #2 X360CE kur. Steam'i "Geniş Ekran Modu"na alıp da ayarlama yapabiliyordun sanırım. Artı 0 Eksi
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #3 Steam Geniş Ekran'a geçip kontrolcü ayarları kısmından seçtiniz mi cihazı? Artı 0 Eksi
KS KS Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #4 KRALCAN dedi: Steam Geniş Ekran'a geçip kontrolcü ayarları kısmından seçtiniz mi cihazı? Genişletmek için tıkla... Aile modunda ayarlara erişemiyorum maalesef. Oyun sayfasındaki ayarları diyorsanız hangi ayar o? 246941 dedi: X360CE kur. Steam'i "Geniş Ekran Modu"na alıp da ayarlama yapabiliyordun sanırım. Genişletmek için tıkla... X360CE kurdum oyun klasörüne attım, geniş ekranda hangi ayar? Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Steam Geniş Ekran'a geçip kontrolcü ayarları kısmından seçtiniz mi cihazı? Genişletmek için tıkla... Aile modunda ayarlara erişemiyorum maalesef. Oyun sayfasındaki ayarları diyorsanız hangi ayar o? 246941 dedi: X360CE kur. Steam'i "Geniş Ekran Modu"na alıp da ayarlama yapabiliyordun sanırım. Genişletmek için tıkla... X360CE kurdum oyun klasörüne attım, geniş ekranda hangi ayar?
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 10 Aralık 2020 #5 Yekta Özdemir dedi: X360CE kurdum oyun klasörüne attım, geniş ekranda hangi ayar? Genişletmek için tıkla... Birinden birini kullanman lazım. X360CE'de tuş atamalarını yap sonra alta at. Sonra çalıştırmayı dene. Steam'i bilmiyorum korsancıyım ben. Artı 0 Eksi
Yekta Özdemir dedi: X360CE kurdum oyun klasörüne attım, geniş ekranda hangi ayar? Genişletmek için tıkla... Birinden birini kullanman lazım. X360CE'de tuş atamalarını yap sonra alta at. Sonra çalıştırmayı dene. Steam'i bilmiyorum korsancıyım ben.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım. Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım.
KS KS Yekta Özdemir Megapat Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 541 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #7 KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Gündüz bunu bence denemiştim, sanırım sorunum fazladan .dll olmasındanmış. birini silince düzeldi. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sonra Steam geniş ekranı aç, sol üstten ayarlara bas oradan da kontrolcü ayarlarına sonra da XBOX olan seçeneği işaretle yani ben böyle yapmıştım. Genişletmek için tıkla... Gündüz bunu bence denemiştim, sanırım sorunum fazladan .dll olmasındanmış. birini silince düzeldi. Teşekkürler.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #8 Yekta Özdemir dedi: Gündüz bunu bence denemiştim, sanırım sorunum fazladan .dll olmasındanmış. birini silince düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu hangi .dll ismini söyleyebilir misiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Artı 0 Eksi
Yekta Özdemir dedi: Gündüz bunu bence denemiştim, sanırım sorunum fazladan .dll olmasındanmış. birini silince düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu hangi .dll ismini söyleyebilir misiniz? Ben de aynı sorunu yaşıyorum.