O zaman knight değilsiniz, çünkü ateş eldiveni ikinci zilin altındaki bir NPC'den alınıyor. @Atesch44 size önerim blighttown gideceksiniz en kolay yolu seçin bence.
Pyromancer ise karakter bu eldivenden sizde olmalı.
"bu Npc'den mi bahsediyorsunuz" demek için ekran görüntüsünü alıp alt sekmeye attım, oyunu yeniden açmak için sekme kısmına basınca yanlışlıkla adama vurdum, şu an beni kovalıyor nasıl eski haline geri döndürebilirim.
"bu Npc'den mi bahsediyorsunuz" demek için ekran görüntüsünü alıp alt sekmeye attım, oyunu yeniden açmak için sekme kısmına basınca yanlışlıkla adama vurdum, şu an beni kovalıyor nasıl eski haline geri döndürebilirim.
İlk zili çaldıktan sonra kulede çıkan NPC ile günahları bağışlayarak sana saldırmasını engelleyebilirsin.
Ama souls lazım oluyor oraya gidince zaten ne kadar istediği yazar.
İlk zili çaldıktan sonra kulede çıkan NPC ile günahları bağışlayarak sana saldırmasını engelleyebilirsin.
Cidden pahalı ama ödemezseniz saldırır.
DS2 3-4 kere vurunca saldırması iyi olmuş bende, NPC yanlışlıkla vurdum 27.000 ödemiştim.
Her büyüyü aldıysanız bile size gine de lazım.
Priscilla öldürdüm diye 35.000 istiyor bende ödemedim.