Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #1 Hangisi alınmalıdır? Hangisi daha çok zevk verir? Series S'te oynayacağım.
kaansfzu Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 215 Yer Gaziantep Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Temmuz 2021 #2 Eternal777 dedi: Hangisi alınmalıdır? Hangisi daha çok zevk verir? Series S'te oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 3 daha çok zevk verecektir ancak Enis Kirazoğlu gibi güzel detaylı anlatan yorumculardan izlemeni öneririm. Son düzenleme: 30 Temmuz 2021
Eternal777 dedi: Hangisi alınmalıdır? Hangisi daha çok zevk verir? Series S'te oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 3 daha çok zevk verecektir ancak Enis Kirazoğlu gibi güzel detaylı anlatan yorumculardan izlemeni öneririm.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 30 Temmuz 2021 #3 Hocam, başlıktan hiçbirşey anlamadım. 1. oyunun remastered'ını mı alayım, yoksa 3. oyunun deluxe'unu mu alayım diye mi sordunuz?
Hocam, başlıktan hiçbirşey anlamadım. 1. oyunun remastered'ını mı alayım, yoksa 3. oyunun deluxe'unu mu alayım diye mi sordunuz?
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.804 Çözümler 7 30 Temmuz 2021 #4 Ciri Riannon dedi: Hocam, başlıktan hiçbirşey anlamadım. 1. oyunun remastered'ını mı alayım, yoksa 3. oyunun deluxe'unu mu alayım diye mi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kaansfzu dedi: 3 daha çok zevk verecektir ancak Enis Kirazoğlu gibi güzel detaylı anlatan yorumculardan izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ikiside 60 FPS çalışıyor değil mi?
Ciri Riannon dedi: Hocam, başlıktan hiçbirşey anlamadım. 1. oyunun remastered'ını mı alayım, yoksa 3. oyunun deluxe'unu mu alayım diye mi sordunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam kaansfzu dedi: 3 daha çok zevk verecektir ancak Enis Kirazoğlu gibi güzel detaylı anlatan yorumculardan izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam, ikiside 60 FPS çalışıyor değil mi?