mehmeterdemersoy Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2022 #1 Ben bu aralar gerçekten Dark Souls remastred almak istiyorum. Ne zaman indirime gireceği hakkında bir tahmininiz var mı?
Ben bu aralar gerçekten Dark Souls remastred almak istiyorum. Ne zaman indirime gireceği hakkında bir tahmininiz var mı?
lordmegatron666 Centipat Katılım 25 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Şubat 2022 #2 O iş zor biraz kolay kolay indirime giren bir oyun değil. Paran yetiyorsa al gitsin bence beklediğine değmez.
O iş zor biraz kolay kolay indirime giren bir oyun değil. Paran yetiyorsa al gitsin bence beklediğine değmez.
mehmeterdemersoy Hectopat Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 lordmegatron666 dedi: O iş zor biraz kolay kolay indirime giren bir oyun değil. Paran yetiyorsa al gitsin bence beklediğine değmez. Genişletmek için tıkla... Yani diğer Steam indirimlerinde girer diyorsun. 2 katına da almak istemiyorum çok boşluğa düştüm ama teşekkürler.
lordmegatron666 dedi: O iş zor biraz kolay kolay indirime giren bir oyun değil. Paran yetiyorsa al gitsin bence beklediğine değmez. Genişletmek için tıkla... Yani diğer Steam indirimlerinde girer diyorsun. 2 katına da almak istemiyorum çok boşluğa düştüm ama teşekkürler.