Dark Souls Trilogy yeni gümrük yasası ile teslim alınabilir mi?

Lydian

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Editör, Asistan
Merhaba Amazon TR'den Dark Souls trilogy aldım ve ürünün kendi fiyatı 1.341, 87 TL buna ek olarak ithalat ücreti depozitosu olarak 335,46 TL aldılar. Yani toplam 1.677,33 TL bu kadar ödedim. Yeni 30 euro gümrük yasası ile bu ürünü teslim almam mümkün müdür?

Merhaba Amazon TR'den Dark Souls trilogy aldım ve ürünün kendi fiyatı 1.341, 87 TL buna ek olarak ithalat ücreti depozitosu olarak 335,46 TL aldılar. Yani toplam 1.677,33 TL bu kadar ödedim. Yeni 30 euro gümrük yasası ile bu ürünü teslim almam mümkün müdür?
Eğer yasa yürürlüğe girmeden önce gümrükten geçerse sorun olmaz yoksa gümrüğe takılır diye biliyorum.

Satıcısı ve göndericisi amazon ise amazon tüm gümrük işlemlerini kendi halleder. Ek para vergi falan talep etmez. Zaten olurda bir problem çıkarsa sorunsuz para iadesi yapar.

Satıcısı ve göndericisi Amazon ise Amazon tüm gümrük işlemlerini kendi halleder. Ek para vergi falan talep etmez. Zaten olurda bir problem çıkarsa sorunsuz para iadesi yapar.

Satıcı Amazon Germany idi ona dikkat ederek satın aldım. Yani some random bir satıcı değildi.

Teslim tarihi 5-6 gün gecikse bile iade yaparlar.
anladım eyww çok teşekkür ederim

Teslim tarihi 5-6 gün gecikse bile iade yaparlar.

Az önce Amazontr'nin canlı desteğine anlattım durumu ve şöyle bir cevap geldi "ürününüz Almanya'dan geliyor endişeniz olmasın gümrük sevkıyat faturasına göre işlem sağlıyor siz o tarihten önce sipariş oluşturmuşsunuz."

Anladım eyww çok teşekkür ederim.

Az önce Amazontr'nin canlı desteğine anlattım durumu ve şöyle bir cevap geldi "ürününüz Almanya'dan geliyor endişeniz olmasın gümrük sevkıyat faturasına göre işlem sağlıyor siz o tarihten önce sipariş oluşturmuşsunuz."

"Anladım teşekkür ediyorum, bu konu ile herhangi bir sorun yaşarsam nerelere başvurabilirim? "

Dedim devamında ve müşteri hizmetleri de aynen şöyle söyledi.

"Sorun yaşamazsınız olası bir durumda biz size destek olmak için buradayız."

Belki aynı tarihlerde birileriyle aynı anda almışızdır ya da benim gibi fiyatı 30 eurodan fazla tutan bir alışveriş yapmıştır o arkadaşlara da bilgilendirme olsun diye böyle detay veriyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı