Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 7 Kasım 2022 #1 Bir yorumda Dark Souls Prepare to Die Edition'ın hikayeyi daha az aktardığını hatta giriş bölümünü kestiğiyle ilgili bir yazı okumuştum. Oynayan arkadaşlar durumu açıklayabilir mi?
Bir yorumda Dark Souls Prepare to Die Edition'ın hikayeyi daha az aktardığını hatta giriş bölümünü kestiğiyle ilgili bir yazı okumuştum. Oynayan arkadaşlar durumu açıklayabilir mi?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 7 Kasım 2022 #2 Nasıl yani? Aynı oyun. Prepare Die yerine Dark Souls Remastered alın bu arada.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 7 Kasım 2022 #3 Prepare to Die ilk oyun ve 30 FPS sorunu var. Birde klavye ve fare ile zor oynanıyor ama bu tarafı sorun değil, 30 FPS'si sorun. Lakin eski PC'lerde 30 FPS sabit kötü değil o kadar.
Prepare to Die ilk oyun ve 30 FPS sorunu var. Birde klavye ve fare ile zor oynanıyor ama bu tarafı sorun değil, 30 FPS'si sorun. Lakin eski PC'lerde 30 FPS sabit kötü değil o kadar.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 8 Kasım 2022 #4 Shahdee dedi: Nasıl yani? Aynı oyun. Prepare Die yerine Dark Souls Remastered alın bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ps3'den korsan oynayacağım
Shahdee dedi: Nasıl yani? Aynı oyun. Prepare Die yerine Dark Souls Remastered alın bu arada. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ps3'den korsan oynayacağım
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 8 Kasım 2022 #5 Emre Mercury dedi: Yok hocam ps3'den korsan oynayacağım Genişletmek için tıkla... Remastered PS3'te yok zaten .
Emre Mercury dedi: Yok hocam ps3'den korsan oynayacağım Genişletmek için tıkla... Remastered PS3'te yok zaten .
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 8 Kasım 2022 #6 phan metal dedi: Prepare to Die ilk oyun ve 30 FPS sorunu var. Birde klavye ve fare ile zor oynanıyor ama bu tarafı sorun değil, 30 FPS'si sorun. Lakin eski PC'lerde 30 FPS sabit kötü değil o kadar. Genişletmek için tıkla... Ps3 için bir fark olur mu FPS'te?
phan metal dedi: Prepare to Die ilk oyun ve 30 FPS sorunu var. Birde klavye ve fare ile zor oynanıyor ama bu tarafı sorun değil, 30 FPS'si sorun. Lakin eski PC'lerde 30 FPS sabit kötü değil o kadar. Genişletmek için tıkla... Ps3 için bir fark olur mu FPS'te?
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 8 Kasım 2022 #7 Emre Mercury dedi: Ps3 için bir fark olur mu FPS'te? Genişletmek için tıkla... PS3 ile uyumlu zaten. Ayrıca PS3'te Remastered yok ki.
Emre Mercury dedi: Ps3 için bir fark olur mu FPS'te? Genişletmek için tıkla... PS3 ile uyumlu zaten. Ayrıca PS3'te Remastered yok ki.
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 8 Kasım 2022 #8 phan metal dedi: Remastered PS3'te yok zaten . Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Pc'den oynamayacağımı söylemek istedim. phan metal dedi: PS3 ile uyumlu zaten. Ayrıca PS3'te Remastered yok ki. Genişletmek için tıkla... Hocam prepare to die Edition'dan bahsediyorum.
phan metal dedi: Remastered PS3'te yok zaten . Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Pc'den oynamayacağımı söylemek istedim. phan metal dedi: PS3 ile uyumlu zaten. Ayrıca PS3'te Remastered yok ki. Genişletmek için tıkla... Hocam prepare to die Edition'dan bahsediyorum.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 8 Kasım 2022 #9 Emre Mercury dedi: Biliyorum. Pc'den oynamayacağımı söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Kardeş alemsin vallahi .
Emre Mercury dedi: Biliyorum. Pc'den oynamayacağımı söylemek istedim. Genişletmek için tıkla... Kardeş alemsin vallahi .
Emre Mercury Centipat Katılım 29 Temmuz 2022 Mesajlar 422 Makaleler 1 8 Kasım 2022 #10 phan metal dedi: Kardeş alemsin vallahi . Genişletmek için tıkla... Sağ ol sağ ol