E emreag Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #1 Oyuna başladıktan sonra ana ekranda Windows fare imleci var ve gitmiyor. Oyun içinde hep görüyorum onu ve çok rahatsız edici. Bir de oyun esnasında menüye nasıl geri dönüyoruz? Esc'ye basıyorum, back tuşuna basıyorum ama bir şey olmuyor.
Oyuna başladıktan sonra ana ekranda Windows fare imleci var ve gitmiyor. Oyun içinde hep görüyorum onu ve çok rahatsız edici. Bir de oyun esnasında menüye nasıl geri dönüyoruz? Esc'ye basıyorum, back tuşuna basıyorum ama bir şey olmuyor.
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #2 İmleç sorunu Nier:Replicant oynarken bendede oluyordu arkadaki uygulamaları kapatınca düzeldi(steam dahil) denemenizi öneririm, diğer sorunuza gelince Q deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
İmleç sorunu Nier:Replicant oynarken bendede oluyordu arkadaki uygulamaları kapatınca düzeldi(steam dahil) denemenizi öneririm, diğer sorunuza gelince Q deneyebilirsiniz.
KS KS E emreag Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #3 boreas37 dedi: İmleç sorunu Nier:Replicant oynarken bendede oluyordu arkadaki uygulamaları kapatınca düzeldi(steam dahil) denemenizi öneririm, diğer sorunuza gelince Q deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı valla ya, yardım ederseniz çok sevinirim. Çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Hikayeye başlayınca hiçbir şekilde menüye çıkamıyorum. Menü tuşunu buldum, page up muş. Ama imleçten kurtulamıyorum. Son düzenleme: 17 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
boreas37 dedi: İmleç sorunu Nier:Replicant oynarken bendede oluyordu arkadaki uygulamaları kapatınca düzeldi(steam dahil) denemenizi öneririm, diğer sorunuza gelince Q deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmadı valla ya, yardım ederseniz çok sevinirim. Çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Hikayeye başlayınca hiçbir şekilde menüye çıkamıyorum. Menü tuşunu buldum, page up muş. Ama imleçten kurtulamıyorum.
boreas37 Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 370 Çözümler 2 17 Şubat 2023 #4 emreag dedi: Olmadı valla ya, yardım ederseniz çok sevinirim. Çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Hikayeye başlayınca hiçbir şekilde menüye çıkamıyorum. Menü tuşunu buldum, page up muş. Ama imleçten kurtulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımda kalan son seçenekler; F9, Alt+Tab, X tuşu bunlarda olmazsa elimden birşey gelmiyor maalesef. Artı 0 Eksi
emreag dedi: Olmadı valla ya, yardım ederseniz çok sevinirim. Çünkü bu oyunu oynamayı çok istiyorum. Hikayeye başlayınca hiçbir şekilde menüye çıkamıyorum. Menü tuşunu buldum, page up muş. Ama imleçten kurtulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aklımda kalan son seçenekler; F9, Alt+Tab, X tuşu bunlarda olmazsa elimden birşey gelmiyor maalesef.